Lionel Messi speelt zijn laatste WK ooit en wil nog één keertje vlammen

Lionel Messi, the G.O.A.T of football, zevenvoudig Ballon d’Or winnaar en baltovenaar. Het is genot om naar deze weergaloze voetballer te kijken, alleen heeft de Argentijn slecht nieuws voor alle voetbalfans. Messi heeft afgelopen donderdag aangekondigd dat het WK in Qatar zijn allerlaatste wordt. Hij wil nog één keertje knallen met het Argentijnse elftal.

Het afgelopen jaar is er veel gezegd en geschreven over Lionel Messi. Hij ging transfervrij naar Paris Saint-Germain en hij kende daar een moeilijk eerste seizoen. Inmiddels heeft de wereldster zijn draai gevonden en schittert hij weer zoals vanouds. Kan La Pulga deze lijn doortrekken en zijn land naar de wereldtitel schieten?

Lionel Messi

De vedette van Paris Saint-Germain heeft er alle vertrouwen in dat hij nog één keer kan shinen tijdens het wereldkampioenschap in het Midden-Oosten. De baltovenaar kan niet wachten op de start van het WK. ‘‘Ik tel de dagen af. Ik ben gespannen, zenuwachtig en zou willen dat het nu al zover was. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat’’, vertelt Messi in een interview met Star+.

La Albiceleste

Het Argentijnse voetbalelftal won vorig jaar onder leiding van Lionel Messi de Copa America en zijn één van de kanshebber voor de wereldtitel. De hemelsblauwe zitten niet in de poule des doods, maar in poule C. Ze nemen het op tegen Saudi-Arabië, Mexico en Polen. Appeltje eitje! Gaat Messi dan eindelijk de kroon op zijn imposante carrière zetten? We gaan het checken. De geweldenaar speelt zijn eerste wedstrijd op dinsdag 22 november om 11.00 uur.

Reageer op artikel:
Lionel Messi speelt zijn laatste WK ooit en wil nog één keertje vlammen
Sluiten