Disney verwent ons met trailer en releasedatum van absolute klassieker The Lion King

redactie 25 Feb 2019 Entertainment

AAAAHH SAVENYAAAA… The Lion King is terug! Zo’n twintig jaar na het origineel komt er een remake van de iconische film. Voor veel mensen zal dit pure nostalgie in een modern jasje zijn. Tijdens de Oscars werd de officiële trailer van de remake voor het eerst geshowd en hij ziet er gelikt uit hoor. We kunnen ons gaan verheugen op 19 juli.

Nadat Dumbo, Aladin, Belle and the Beast en The Jungle Book al een make-over kregen van Disney, was het niet meer de vraag of, maar wanneer deze absolute klassieker aan de beurt was. Gelukkig hebben ze voldaan aan de verwachtingen en kunnen we de datum nu in onze agenda zetten. Ze kunnen er trouwens tegenwoordig wel wat van, want in al deze make-overs zien de personages er zo realistisch uit, dat ’t bijna lijkt alsof je een afleveringetje National Geographic zit te kijken. Heel knap gedaan.

The Lion King

We gaan er eigenlijk een beetje van uit dat dit niet nodig is, maar we doen het toch even. The Lion King volgt het verhaal van het jonge leeuwtje, Simba. Het welpje is de troonopvolger van Pride Lands, maar zijn ‘oom’ Scar laat dat niet zomaar gebeuren. Hij heeft ook wel oren naar het leiderschap en doet er alles aan om Simba in de weg te zitten. Oja, het hoofdrolspelertje wordt ook nog geholpen door de ultieme legends: Timon en Pumba. Hakuna Matata!

View this post on Instagram

Take your place. #TheLionKing

A post shared by Disney’s The Lion King (@lionking) on

 

 

 

Reageer op artikel:
Disney verwent ons met trailer en releasedatum van absolute klassieker The Lion King
Sluiten