Lingeriemerk Agent Provocateur kondigt lentecollectie aan met video vol met billen

redactie 4 mrt 2019 Girls

Beetje depri na de afgelopen stormachtige dagen? Komt helemaal goed jongen. Met deze video van Agent Provocateur heb jij de lacht zo weer terug op je snoet. Bovendien kan je inspiratie opdoen voor een cadeautje aan je vriendin

Het lingeriemerk heeft een blik danseressen opengetrokken om hun nieuwe collectie aan te kondigen. Met als achtergrondmuziek de 90s classic Pump Up The Jam van Technotronic schudden de billen langs je beeldscherm. De video wordt geopend door wereldberoemde ballerina Kylie Shea. De aandacht wordt echter voornamelijk getrokken door de 22 andere danseressen. Met deze schaars geklede dames ben je die windvlagen buiten zo weer vergeten. Om met Tom Egbers te spreken: prima de luxe.

Agent Provocateur weet sowieso hoe ze de aandacht moeten vestigen op hun collecties. Eerder strikten ze topmodel Bar Refaeli al als model voor hun pakjes en wisten ze ons in te pakken met een sexy shoot in een club en gingen ze los met een kunstzinnige video. Prima creative director daar aan het roer.

Reageer op artikel:
Lingeriemerk Agent Provocateur kondigt lentecollectie aan met video vol met billen
Sluiten