Lil Wayne vindt het skatepark in Amsterdam-Noord het vetste ooit

Redactie 17 Aug 2017 Entertainment

Lil Wayne was afgelopen weekend in onze hoofdstad, alwaar hij de bezoekers van Appelsap verblijdde met een optreden. Alhoewel, zo goed scheen het niet geweest te zijn, dus echt blij zal hij niet veel mensen hebben gemaakt.

Weezy toverde daarentegen wel een lach op het gezicht van de mensen van het skatepark in Amsterdam-Noord. De rapper is groot skatefanaat, dus wilde hij een bezoekje brengen aan het park. Hij had niets anders dan lovende woorden over voor Skatepark Noord. “Het is het meest krankzinnige skatepark waar ik ooit ben geweest. En ik skate nu vijf tot zeven jaar”, aldus kleine Wayne.

Het park lijkt wel een beetje op dat uit zijn hometown New Orleans, vertelt Mr Carter. “De namen lijken op elkaar. Daar hebben we geen extra ‘O’. Daar staat het voor New Orleans Recreation Department.”

Zaterdagavond na zijn optreden op het festival kwam de kleine baas langs. Eelco de Koning van Skatepark Noord vertelt over de komst van de superster: “Via via ving ik al op dat hij wilde langskomen. En op een gegeven moment belde het management dat een grote internationale artiest wilde komen skateboarden. Nou dat moest wel Lil Wayne zijn. Helemaal omdat hij toch al in Amsterdam was voor Appelsap.”

Het is niet de eerste keer dat Weezy het park aandoed. In 2011 bezocht hij ook al eens in ‘one of the sickest skateparks in Europe’.

Check de video hieronder van zijn bezoekje.

Reageer op artikel:
Lil Wayne vindt het skatepark in Amsterdam-Noord het vetste ooit
Sluiten