Life of FHM: vol gas over de Autobahn met pk-kanonnen van MINI en BMW

Redactie 14 Aug 2019 Machines

De mooiste vrouwen van Nederland kiezen, toffe celebs interviewen en dikke auto’s testen. Werken bij FHM heeft zo z’n voordelen. Onlangs waren we in Frankfurt om de nieuwe MINI John Cooper Works Clubman te testen. Chris nam z’n camera mee om jou een kijkje achter de schermen te geven.

Het was een van de warmste weekenden aller tijden, waarin de hitterecords aan de lopende band werden gebroken. Gelukkig zaten wij in de koele airco van de nieuwe Clubman JCW, waarvan je hier al onze ervaringen over de rijtest hebt gelezen.

Maar veel leuker is om te laten zien hoe die perstrip er zo ongeveer uitzag. We reden namelijk niet alleen in de bloedsnelle Clubman, want op zaterdag stond er ook nog een extraatje op het programma met een motortochtje op de BMW R nineT/5. Tussendoor sliepen we nog een nachtje een van de dikste hotels van Frankfurt en kregen we een rondleiding in Klassikstadt in Frankfurt, een automuseum waar louter vette classics te vinden zijn. Kortom, het was een mooi weekendje. Filmpje hieronder! Vergeet niet te abonneren op ons YouTube-kanaal.

Reageer op artikel:
Life of FHM: vol gas over de Autobahn met pk-kanonnen van MINI en BMW
Sluiten