Lidl komt met frikandel speciaal-spread joke en iedereen wil het nu

redactie 1 apr 2019 Entertainment

Elk jaar is het weer raak met grappen en grollen op 1 april. De traditionele fopdag zorgt soms voor de meest epische jokes. Maar helaas ook vaak ongein dat men teleurstelt. Zo heeft Lidl (spreek uit: Laidel) mensen flink in de zeik genomen door een spread aan te kondigen van de bekendste frituursnack bij uitstek. Een frikandel speciaal-spread.

Uiteraard was het al snel bekend dat het gaat om een grap. Op de verpakking van het plaatje van de frikandel speciaal-spread, staat een houdbaarheidsdatum van 01.04.2019. Je kan het natuurlijk ook te dik erbovenop leggen. Vorig jaar kwam Aldi met de frikandelvlaai die wel echt uit kwam. Weliswaar niet op één april, maar wel in bijzondere vorm. Dus heel gek was het idee niet om het grapje van de supermarktketen te geloven.

Toch jammer dat het om een geintje gaat. Zeg eerlijk, wie wil er tijdens de lunch niet frikandel op z’n witte tijgerbrood smeren? Klodder saus eroverheen drapperen en je bent de koning van de lunchtafel. Wellicht gewoon echt in productie nemen, Lidl?

Reageer op artikel:
Lidl komt met frikandel speciaal-spread joke en iedereen wil het nu
Sluiten