De LG StanbyME Go is een televisie in een koffertje

Bij het kopen van een televisie dan is een LG bijna altijd een goede optie, met name de OLEDs zijn bijvoorbeeld heel erg populair. Toch innoveert het bedrijf ook op andere gebieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze televisie in een koffer met de naam LG StanbyME Go? 

Deze draagbare televisie is ideaal om mee te nemen op vakantie. Bovendien beschikt het apparaat ook over een touchscreen. Het scherm heeft een grootte en is bevestigd aan verstelbare standaard die de tv van landschaps- naar portretmodus kan veranderen. Het heeft een ingebouwde batterij waardoor je bijvoorbeeld achterin de auto kunt kijken.

De tv wordt geleverd met LG’s webOS waardoor al je streaming-services gekoppeld zijn en je ze ook direct kunt gebruiken. Ook ondersteunt het AirPlay, scherm spiegelen met iOS- en Android-apparaten en WiFi/Bluetooth. Verder is het mogelijk om de televisie te bedienen met je stem. Het geluid komt uit 20-watt-speakers met Dolby Atmos. De televisie is voorlopig alleen op de Amerikaanse website van LG te vinden. Het heeft daar een vraagprijs van 999 dollar.

 

Reageer op artikel:
De LG StanbyME Go is een televisie in een koffertje
Sluiten