Lewis Hamilton verrast en maakt pikante overstap naar Ferrari, internet gaat los

Stoelendans in de Formule 1, want zojuist is bekend geworden dat zevenvoudig wereldkampioen Formule 1 Lewis Hamilton in 2025 de overstap gaat maken naar Ferrari. Tweede rijder Carlos Sainz mag door de aanstaande transfer binnenkort zijn biezen gaan pakken bij het iconische F1 team.

Al jarenlang wordt er gesproken over een eventuele overstap van Hamilton naar het Italiaanse team, zijn liefde voor Ferrari heeft hij de afgelopen jaren namelijk nooit onder stoelen of banken geschoven. Tot een echte overstap kwam het echter nooit, tot nu. En daarmee komt er een eind aan elf jaar trouwe dienst bij het team van Mercedes.

Ferrari

Een supertransfer, zo kunnen we het wel noemen. De officiële aankondiging van Ferrari werd direct wereldnieuws en het internet ontplofte. Het lijkt erop alsof niemand écht kan geloven dat onze Lewis vanaf 2025 in het iconische rood te bewonderen is. Ook zijn er een hoop mensen die zich afvragen wat met het kind van de rekening, Carlos Sainz, gaat gebeuren. De tweede rijder wist nooit echt te imponeren in het team van Ferrari, met twee pole positions en één winst het afgelopen jaar, zijn dat geen statistieken die passen bij een rijder van misschien wel het grootste F1 team aller tijden. De man heeft waanzinnige prestaties bij Mercedes, in de video hieronder kan je die momenten nog even herbeleven.

Reacties internet

Wanneer misschien wel de grootste F1 coureur aller tijden een sensationele transfer maakt, reageert het internet daar logischerwijs op. Zelfs Fabrizio Romano, die we allemaal kennen als de godfather van de voetbaltransfers, heeft met de transfer met zijn iconische here we go verzegeld. Maar er zijn ook genoeg anderen die iets te zeggen hebben over de transfer, we hebben een greep uit alle reacties voor je op een rijtje gezet.


 

Reageer op artikel:
Lewis Hamilton verrast en maakt pikante overstap naar Ferrari, internet gaat los
Sluiten