Deze man sloeg 15.000 euro kapot om door het leven te gaan als hond

We willen echt niet overkomen als ’s werelds ergste zuurpruimen, maar soms wil je gewoon niet dat iemand ergens in slaagt. We gunnen onze vrienden en zelfs totale vreemden al het geluk van de wereld, maar soms gaat iemand te ver. Toco, een Japanse YouTube-strijder wilde graag door het leven gaan als hond. Nu zijn we zelf erg geneigd om te zeggen: dat gaat niet. Toco smeet zo’n 15.000 euro over de balk en eerlijk is eerlijk, het ziet er verdomd realistisch uit.

Door het leven gaan als hond

Laten we even begin met dé vraag waar we allemaal benieuwd naar zijn: waarom? “Al sinds ik jong ben wilde ik een dier zijn. Ik denk dat het mijn grootste wens is om te transformeren”, vertelde hij aan MailOnline. Hij verdient in ieder geval een schouderklopje voor het najagen van zijn dromen.

Er zijn wat praktische zaken waar we toch benieuwd naar zijn, poept en plast deze man nu in het park? En stel hij doet dat, krijgt hij of zijn baasje dan de bekeuring? Nu we het toch over ‘baasjes’ hebben, hij maakt ook echt wandelingen aan de halsband. Krijg je niet verzonnen dit.

Kostuum

We zouden zelf met een buidel met 15.000 euro niet zo goed weten waar we dit konden laten maken. In Japan is dat allemaal net wat makkelijker, we willen niet zeggen dat dit daar normaal is maar in ieder geval eerder dan hier. Het pak is gemaakt door Zeppet, een Japans bedrijf dat normaal voor kostuums voor in films maakt. Tja, hen maakt het niet uit, als ‘ie maar betaalt.

We zouden hem zelf niet zo snel een aai over zijn bol geven, maar een lieve hond is het wel. Check in de video hieronder hoe hij op handen en voeten (poten en poten?) door de stad beweegt. Heel ingenieus.

Reageer op artikel:
Deze man sloeg 15.000 euro kapot om door het leven te gaan als hond
Sluiten