Onthulling van duistere geheimen Leonardo DiCaprio’s nieuwste rol in Killers of the Flower Moon

We hebben zojuist de nieuwste trailer van Killers of the Flower Moon gezien en het is ons er weer eentje. Leonardo DiCaprio neemt ons mee terug naar de jaren twintig en deze film lijkt iets heel bijzonders te worden. Allereerst stelt onze Leo nooit teleur, we hebben het hier over één van de grootste acteurs op onze aardbodem. Hij speelt het karakter Ernest Burkhart, een echt figuur uit de geschiedenis, en voor zover we kunnen zien steelt hij weer ouderwets de show.

Laten we het eerst over de setting hebben. De jaren twintig in Oklahoma? Dat is een hele andere wereld. De aandacht voor detail in de trailer is op z’n minst fantastisch te noemen. Je voelt het tijdperk tot leven komen met de kostuums, de auto’s en de algehele sfeer. Het is alsof je in een tijdmachine stapt en terug wordt getransporteerd naar een roerige periode in de Amerikaanse geschiedenis.

Misdaadthriller

Het verhaal zelf is gebaseerd op het non-fictieboek van David Grann, dat zich verdiept in een reeks gruwelijke moorden op de Osage-indianen in het begin van de twintigste eeuw. Deze moorden leidden tot één van de grootste moordonderzoeken van de FBI. De trailer verwijst naar de samenzwering, de hebzucht en het intense drama dat zich in die tijd afspeelde. Het is niet alleen een misdaadverhaal, het is een stukje geschiedenis dat op het witte doek tot leven komt.

Cast waar je u tegen zegt

Maar het is niet alleen Don Leo die in de schijnwerpers staat. De regie is van Oscar winnaar en levende legende Martin Scorsese, wanneer deze twee samenwerken ontstaat er magie. Scorsese heeft talent voor het vertellen van verhalen en zijn vermogen om spanning te creëren is ongeëvenaard. We kunnen zeker niet wachten om te zien hoe hij dit mysterie op het witte doek brengt. Ook de supporting cast moeten we zeker niet vergeten. Good old Robert De Niro, Jesse Plemons, Lily Gladstone en zoveel andere getalenteerde acteurs maken deel uit van dit project. Het is alsof een droomteam samenkomt, je kan het vergelijken met de Avengers van Marvel.

Leo DiCaprio X Kyle Walker

Leo DiCaprio is natuurlijk enorm bekend geworden met zijn rol als Jordan Belfort in The Wolf of Wall Street. Tijd voor wat cosplay: Kyle Walker, de Engelse voetbalsensatie en rechtsback van Manchester City plaatse een video op social media die de voetbalwereld heeft veroverd. In de video channelt hij zijn innerlijke Jordan Belfort en verklaart hij ‘I’m not leaving’ op de meest vermakelijke manier. Terwijl de video afloopt, is de boodschap van Walker luid en duidelijk: hij is hier om te blijven, en de fans van City kunnen niet gelukkiger zijn. De video weergeeft perfect zijn passie voor de club. Het is een slimme mix van voetbalfandom en popcultuur.

Maar goed, na een kleine tussenstop over voetbal schakelen we terug op film. Killers of the Flower Moon is één van die films die je gewoon niet mag missen, met een geweldige cast, een legendarische regisseur, een boeiend verhaal en de magie van de jaren twintig. Wij tellen de dagen totdat we Leo en the gang in actie kunnen zien, de film is op 20 oktober te checken in je favo bios in de buurt.

Reageer op artikel:
Onthulling van duistere geheimen Leonardo DiCaprio’s nieuwste rol in Killers of the Flower Moon
Sluiten