Leonardo DiCaprio en Robert De Niro verschijnen samen op het witte doek

redactie 31 Jul 2019 Entertainment

Acteerlegendes Leonardo DiCaprio en Robert De Niro gaan spelen in de nieuwe film van regisseur en producent Martin Scorsese. De geruchten hingen al een tijdje in de lucht, maar het lijkt er nu echt van te komen. De productie van de film Killers of the Flower Moon, zou volgend jaar moeten starten. Scorsese. DiCaprio. De Niro. Too good to be true? Misschien, maar misschien ook niet.

Plot

Killers of the Flower Moon gaat over de moord op stamleden van de Osage-indianen in de jaren ’20 van de vorige eeuw. Op het grondgebied van de stam werd olie gevonden waardoor de indianen steenrijk werden. Tegelijkertijd werden verschillende leden van de stam vermoord. Het Bureau of Investigation, de voorloper van de FBI, diende de zaak op te lossen. Het script van Killers of the Flower Moon wordt geschreven door Eric Roth en is gebaseerd op een roman van David Grann.

Scorsese, DiCaprio, De Niro

De regisseur kent zowel Leonardo als Robert goed. Met Robert maakte hij recent de maffiafilm The Irishman, die in september in New York in première gaat. In totaal werkten de twee al tien keer samen. Scorsese en Leo zijn ook geen onbekenden voor elkaar. Zij werkten samen bij vijf speelfilms, waaronder The Departed en Shutter Island. Dit kan niet anders dan een blockbuster van jewelste worden.

Reageer op artikel:
Leonardo DiCaprio en Robert De Niro verschijnen samen op het witte doek
Sluiten