Leatherface belooft een angstaanjagende horrorfilm te worden

Redactie 18 jul 2017 Entertainment

Een van de meest iconische en legendarische horrorfilms van de afgelopen decennia is toch wel het bloedvergietende The Texas Chain Saw Massacre. Deze klassieker heeft talloze andere horrors geinspireerd en zette de gewelddadige toon.

De absolute slachter uit de film, Leatherface, is een man met kettingzaag die niet kan praten en zijn gezicht bedekt met menselijke huid. Het leverde een angstaanjagend personage op die kijkers de stuipen op het lijf joeg met zijn ontzagwekkende verschijning.

Goed nieuws nu voor liefhebbers van het horrorgenre want Leatherface krijgt zijn eigen film! De nieuwe film is een prequel op The Texas Chain Saw Massacre en laat de jeugd en ontwikkeling van Leatherface zien.

Het verhaal begint bij een jonge knul die wordt veroordeeld voor betrokkenheid bij de dood van de dochter van de sheriff. Hij wordt naar een Tbs-kliniek gestuurd om zich te laten behandelen. Tien jaar later ontsnapt de jongeman en dit lijkt de start te zijn van een waar bloedbad waarin de kettingzaag een prominente rol gaat spelen.

De trailer belooft kippenvel en ouderwets gruwelen in de bios of met je liefje op de bank. 21 september verschijnt deze kraker op de buis.

 

Reageer op artikel:
Leatherface belooft een angstaanjagende horrorfilm te worden
Sluiten