Lil’ Kleine ruilt G-klasse in voor peperdure Lamborghini Urus

redactie 2 Sep 2019 Entertainment

Na topvoetballer Hakim Ziyech en YouTube-ster Enzo Knol kan ook Jorik Scholten (aka Lil’ Kleine) zich de trotse eigenaar noemen van de brute Lamborghini Urus. We kunnen dan ook rustig stellen dat de Urus zich ontwikkeld tot nieuwe favoriet onder de celebs.

Nieuwe aanwinst

Lil’ werd al eerder gespot in de knalgele Urus, maar wilde hier toen nog niks over kwijt. Gisteren brak hij de stilte met de volgende woorden: “We zeggen dag tegen de G, maar weet je waar we hallo tegen zeggen jongens, ha-ha-ha. Jullie dachten dat ik een geintje maakte, jullie dachten dat ik grapjes aan het maken was. Nee toch jongens, nee toch.”.

View this post on Instagram

Mening? ???

A post shared by ParraTV (@parratv) on

De Kleine mobiel

Lil’ Kleine staat er om bekend om zijn auto flink op te voeren. Ga er maar vanuit dat zijn Urus ook nog beschikt over mooie exclusieve speeltjes. Met een nieuwwaarde van 320.565 euro is de auto al niet goedkoop, maar de waarde van zijn Urus ligt waarschijnlijk nog iets hoger door het aantal opties. Verder beschikt de auto over een 4,0-liter V8 Twin Turbo met 650 pk en 850 Nm koppel. Binnen 3,7 seconden ga je van de 0 naar de 100 km/u en de topsnelheid klokt op 305 km/h. We spreken dan ook van een extreem snelle familie SUV.

Goedkeuring

De kleine van Kleine is het er tenminste wel mee eens. Die houdt de sleutels al vast en heeft zijn goedkeuring gegeven. Wij snappen hem volledig en zijn stiekem een beetje jaloers. Gefeliciteerd met je nieuwe waggie!

View this post on Instagram

?

A post shared by Lil Kleine (@lilkleine) on

 

 

Reageer op artikel:
Lil’ Kleine ruilt G-klasse in voor peperdure Lamborghini Urus
Sluiten