Een verrassende samenwerking tussen Fortnite en Lady Gaga

Op X hinten Fortnite en Lady Gaga op een samenwerking. Een onverwachte samenwerking waar wij wel enthousiast van worden! Gaga moest alleen nog even leren hoe ze Fortnite schrijft. 

Op X post de wereldberoemde zangeres een foto waarin het lijkt alsof we haar gepersonaliseerde Fortnite-personage zien. Er is veel rook en een fel roze licht te zien op de foto, maar dit beloofd veel goeds!

X

Een aantal jaar geleden wist Gaga alleen nog niet zo goed wat Fortnight was, uh we bedoelen natuurlijk Fortnite. Gelukkig reageert ze nu zelf met een knipoog op deze post met de bijzondere aankondiging.

Het nieuwe seizoen van Fortnite Festival start morgen en je zal dus met een nieuwe superster kunnen spelen. Wij zijn benieuwd met welke liedjes van de deze zangeres je aan de slag kan.

Eerdere samenwerkingen

Lady Gaga is zeker niet de eerste artiest waarmee de game een samenwerking aangaat. Travis Scott zagen we al eerder voorbijkomen in zijn Astronomical event. De prachtige Ariana Grande gaf ook al een concert in de game en je kon muziek afspelen van The Weekend toen zij een grote samenwerking hadden met Fortnite!

Fortnite

Fortine is een online survivalspel wat eruit ziet als een cartoon. Het doel is om als laatste over te blijven op het eiland en dus te surviven. Voor ieder wat wils, want je kan alleen spelen, met z’n tweeën een of zelfs in een team van vier. Als je kinderen typische dansjes ziet doen, dan is er een grote kans dat deze uit het populaire spel komen.

Een van de populairste spellen binnen de grote game is ‘Battle Royale’. Tijdens deze multyplayer-versie wordt je met 100 mensen tegelijkertijd gedropt op een eiland. Je wil natuurlijk als laatste overblijven en dit doe je door anderen van het leven te beroven. Elke paar minuten komt er een storm over het eiland geraasd en jij moet ervoor zorgen dat je je in het veilige stukje bevind.

 

Reageer op artikel:
Een verrassende samenwerking tussen Fortnite en Lady Gaga
Sluiten