Een oase in de achtertuin met je eigen tropische strand

redactie 4 Aug 2019 Entertainment

Zon, zee en strand. Wie droomt daar nou niet van tijdens de zomervakantie? Scheepsladingen Nederlanders reizen af naar zonnige resorts om daar heerlijk te ontspannen en tot rust te komen van het drukke werk en stressvolle sociale verplichtingen.

Dat moet anders kunnen, dacht Eric White van Zydeco Construction. Waarom zou je naar een zanderig oord vertrekken als je ook in je eigen achtertuin een strand kunt aanleggen? Met een eigen strand heb je altijd het broodnodige vakantiegevoel en spetterende verkoeling bij tropische temperaturen. Zeker na de bloedhete hitte van vorige week lijkt ons dat zeer welkom. We zijn nog steeds niet uitgezweet hier.

Met deze gedachte ging Eric aan de slag. Na een moeilijke jeugd van vroegtijdig schoolverlaten en talloze baantjes waarbij hij steeds verder opklom in de pikorde, wist Eric dat hij iets bijzonders wilde gaan doen en besloot hij voor zichzelf te beginnen. Zijn eerste bedrijf dat zwembaden installeerde, verkocht hij waarna hij eindelijk genoeg geld had voor zijn droombaan. Sindsdien is zijn nieuwste bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van wonderlijke privéstranden in de tuinen van zijn klanten

FHM-Strand Zydeco Construction

Voor een schamele €18.000 komt Zydeco Construction langs om de tuin uit te graven, de relaxte oase vol te laten lopen en het geheel af te maken met strandhuisjes en echt zand zodat jij nooit meer op vakantie wilt. Bereid je alvast maar voor op jaloerse blikken van alle buren wanneer zij jouw eigen strand in de achtertuin zien verrijzen. Neem gelijk die beachbar erbij!

Beeld: Eric White
FHM-Strand Zydeco Construction
Beeld: Zydeco Construction

Bored Panda

Reageer op artikel:
Een oase in de achtertuin met je eigen tropische strand
Sluiten