Tweede seizoen van razendpopulaire ‘La Casa De Papel’ komt in april op Netflix

Redactie 19 mrt 2018 Entertainment

Je kunt een bank beroven en al het geld meenemen dat daar is. Dan ben je rijk. Je kan ook gewoon de officiële gelddruk machine van de regering kapen en een miljard aan cash drukken voor in je eigen portemonnee. Dat doen een paar gekke Spanjaarden in de serie ‘La Casa De Papel’ of in het Engels ‘Money Heist’. Nu mensen verslaafd zijn aan de serie, komt er gelukkig 6 april al een tweede seizoen op Netflix.

De Spaanse serie wordt met het megasuccesvolle ‘Prison Break’ vergeleken en kreeg lovende kritieken. Spaanse televisie en film maakt grote stappen en wordt steeds populairder. Hiervoor wist de film ‘Contratiempo’ ons al aan de tv te kluisteren. Nu komt ‘La Casa De Papel’ – wat in het Nederlands ‘Het papieren huis’ – betekent, op 6 april met een tweede seizoen.

Verhaal ‘La Casa De Papel’

De serie gaat over acht mensen die samen de grootste roof uit de geschiedenis willen plegen. Na een enorme voorbereiding nemen ze 11 dagen lang de Koninklijke Munt van Spanje in beslag. Ze roven geen geld, maar drukken gewoon een boel bij. Natuurlijk staat er snel veel popo voor de deur, gelukkig weet de mysterieuze persoon ‘El Profesor’ ze goed bezig te houden.

Wat we precies in seizoen twee gaan zien is nog niet duidelijk, als het ook maar een beetje aan het eerste seizoen kan tippen wordt het geweldig. Wij zijn in ieder geval al super hyped en kunnen niet wachten op het vervolg.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Tweede seizoen van razendpopulaire ‘La Casa De Papel’ komt in april op Netflix
Sluiten