KSI vs. IShowSpeed wordt een waanzinnige showdown

15 december gaat het los in Londen! YouTuber, ondernemer en bokser KSI gaat officieel sparren met streamer IShowSpeed ​ voor een liefdadigheidswedstrijd. We hebben allemaal het geklets tussen deze twee op sociale media gezien. Vooral sinds Darren, ook bekend als IShowSpeed of Speed, de handschoen gooide in een bericht op X. Het is een week van heen en weer geweest en nu hebben ze genoegen genomen met 15 december voor de krachtmeting.

En begrijp dit: het is niet alleen voor de show. Zowel KSI als IShowSpeed ​​hebben posters gedropt die bevestigen dat ze er echt mee aan de slag gaan. Bovendien doen ze het voor een goed doel door samen te werken met de Anthony Walker Foundation, een liefdadigheidsinstelling tegen racisme en haatmisdrijven gevestigd in Liverpool.

Jake Paul

Wat interessant is, is dat de gevechtsdatum botst met de terugwedstrijd van Jake Paul tegen Andre August. Zou KSI deze datum express hebben gekozen om aartsrivaal Jake te starren? Wij achten de kans erg groot..

Live te checken

Zelfs met de korte voorbereidingstijd worden de fans compleet gek . Het gehele event wordt live uitgezonden op het YouTube-kanaal van IShowSpeed ​​om 4:00 uur. Excact dezelfde tijd als die van Jake Paul…

IShowSpeed ​​vs. KSI

Herinner je je de vriendschappelijke rivaliteit tussen deze twee nog? Ze hebben door de jaren heen veel samengewerkt en wie zou kunnen vergeten dat IShowSpeed ​​KSI met de grond gelijk maakte aan het begin van de Sidemen Charity Football-wedstrijd van 2022? Klassieke zet. En ja, die penalty-misser was er ook. De botsingen op het veld waren goud.

In zwaar water

Wat het komende gevecht betreft, KSI heeft de achtergrond van een professionele bokser, maar hij heeft ook een zware nederlaag geleden. Na de overwinning van Tommy Fury was KSI in een YouTube-video open over hoe het hem hard trof. Het wordt interessant om te zien hoe hij terugkaatst.

Zet 15 december dus in je agenda. Het is niet zomaar een dag; het is de dag waarop KSI en IShowSpeed ​​zich inzetten voor een goed doel, en we zijn er allemaal voor!

Reageer op artikel:
KSI vs. IShowSpeed wordt een waanzinnige showdown
Sluiten