Cadeautip: draadloze over ear koptelefoon van Pioneer DJ

redactie 5 dec 2018 Entertainment

De feestdagen komen eraan. Maar dan vertellen we je niks nieuws natuurlijk. Het hele land hangt al vol met lichtjes en kerstversieringen. Net als vele anderen ben je waarschijnlijk ook nog op zoek naar een dik cadeau voor onder de boom. Wij van FHM willen je graag effe inspireren. Zo is er deze vette koptelefoon van Pioneer DJ.

Het Japanse Pioneer DJ is al vanaf 1938 een vertrouwd gezicht in audioland. Dat de tijd niet stil staat blijkt ook wel uit deze fonkelnieuwe koptelefoon. Met de HDJ-X5BT kun je vrij bewegen terwijl de kersthits door de oorschelpen schallen, er zit namelijk Bluetooth-technologie in.

DJ

De koptelefoon is speciaal voor DJ’s. Ben jij dat? Nice. Stem de kleur af op je booth. De koptelefoon is beschikbaar in de kleuren: metallic zwart, metallic rood en glanzend wit. Gelukkig hoef je helemaal geen DJ te zijn om dit ding aan te schaffen.

Diepe bastonen

Ook fijn voor als nog je nog een paar daagjes weggaat met de kerst, deze koptelefoon kun je gemakkelijk opladen en meenemen. Geen gezeik met kabels, ook neemt de geluidskwaliteit niet af door de allerlaatste technische snufjes. Zo kun je genieten van mooi, helder geluid met diepe, stevige bastonen. Want de bass is toch wel heel belangrijk, dé body van goede muziek. Door de ondersteuning Qualcomm® aptX™-audiocodec, AAC en SBC krijg je het beste van het beste geluid zodat je iedere beat kan ervaren.

Bellen

In drie uurtjes is de koptelefoon opgeladen. Met een volle batterij kan ie zo’n twintig uur mee. Mocht je ‘m vergeten op te laden, er zit ook een kabel bij van 1,2 meter. Wat ook chill is, is dat er een ingebouwde microfoon in de koptelefoon zit. Zo kun je gewoon met je beste maten blijven bellen. Of met een vriendelijke dame van een of ander callcenter. Ieder zijn ding.

Je kan de koptelefoon makkelijk opvouwen en meenemen in de apart verkrijgbare draagtas. Je kan ‘m natuurlijk aan je oma of je beste maat cadeau doen, maar af en toe mag je jezelf ook best een cadeautje geven toch? Bestel ‘m hier.

Reageer op artikel:
Cadeautip: draadloze over ear koptelefoon van Pioneer DJ
Sluiten