Koppel doet na drie jaar huwelijk schokkende ontdekking

Hoewel jij en je partner als het goed is onafscheidelijk van elkaar zijn, zal je ongetwijfeld ook nog niet alles weten van je liefde. Maar dit koppel in de Amerikaanse staat Utah maakt het wel heel erg bont. Zij doen drie jaar nadat ze in het huwelijksbootje zijn gestapt wel een heel schokkende ontdekking.

De tortelduifjes blijken namelijk familie van elkaar te zijn. De eerstvolgende familiebijeenkomst zal ongetwijfeld een beetje awkward worden.

TikTok

Op TikTok gaat een filmpje viraal van een stel dat pas na drie jaar huwelijk erachter komt dat het familie van elkaar is. Ze blijken namelijk achterneef en -nicht van elkaar te zijn. Hoe het koppel hier in al die jaren nog nooit achter is gekomen is ons een raadsel, al lijkt het wel vaker voor te komen in Utah.

@tyleewaters I wish I was kidding🤭 #marriedlife #husbandwife #couplegoals #couplecomedy #humor #ick #storytime #family #dating #funny #utah #utahcheck #fyp ♬ Sweet Home Alabama – Lynyrd Skynyrd

Reacties op koppel

Hoewel dit onze grootste nachtmerrie lijkt, zien we in de comments op TikTok juist veel herkenning. Iemand tagt haar vriendin en reageert: ‘Overkomt meer mensen je bent dus niet de enige’. Iemand anders herkent dit verhaal ook: ‘Bij ons juist hetzelfde, 10 jaar samen en nu alweer 7 jaar een dochtertje’, Nick en Tylee kunnen dus hun hart ophalen, het blijkt dus vaker voor te komen.

Relatie

Veel mensen waren na het nieuws benieuwd of het stel nu nog steeds bij elkaar is, dit lijkt ons namelijk toch wel een dingetje. Niet getreurd: het koppel heeft laatst op TikTok nog laten weten dat ze inderdaad nog bij elkaar zijn. Naast het feit dat ze familie van elkaar zijn, delen ze ook andere grappige feitjes over hun liefdesleven. Zo geeft het tweetal aan dat ze vinden dat ze qua uiterlijk best op elkaar lijken en delen ze zelfs dezelfde verjaardag. Zo kunnen ze die van elkaar in ieder geval niet vergeten, ook handig.

Reageer op artikel:
Koppel doet na drie jaar huwelijk schokkende ontdekking
Sluiten