De kont van Kim Kardashian kan je nu op ware grootte in huis krijgen

Herinneren jullie nog de cover van het tijdschrift Paper waarop Kim Kardashians ass niet te missen was? Het is alweer vijf jaar geleden, maar wij weten het nog precies. Kim stond bijna naakt en haar geoliede kont was volop zichtbaar. Het kan haast niet dat je het gemist hebt, want de foto ging viraal. 

De kont van Kim Kardashian is sowieso een veelbesproken onderwerp, want het achterwerk is groter dan groot. In een tijd dat borstvergrotingen en lipfillers niet meer raar zijn… is het opvullen van de billen dat ook niet meer. Fake of niet, wel of geen squads. De grootste vraag des levens is misschien wel: ben je een borsten– of een billenman? Voor de billenman is er goed nieuws, want een kunstenaarsduo heeft een digitaal kunstwerk van het iconische achterwerk van de reality-ster gemaakt.  Zo heb je geen last meer van foto’s in lage resolutie en kan je haar achterste op ware grootte vinden op seethebum.com. Je kan zelfs je eigen bil-versie afdrukken als je een 3D-printer hebt. Voor de echte liefhebbers.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#BreakTheInternet

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Geschenk

De knappe hoofden achter dit geschenk zijn kunstenaars Ida Jonsson en Simon Saarinen. De twee zijn gefascineerd door beroemdheden, vooral insta-celebs. De kunstenaars bekeken de afgelopen jaren duizenden foto’s van Kims kont. Op verschillende sites vonden ze ‘gelekte’ afmetingen. Die kennis combineerden ze en zo kregen ze de juiste schaal. Kunst moet je niet te serieus nemen, laten de twee in een interview met Vice weten. We like it!

Reageer op artikel:
De kont van Kim Kardashian kan je nu op ware grootte in huis krijgen
Sluiten