Kim Kardashian showt haar voluptueuze lichaam in gewaagde jurk

redactie 18 Feb 2019 Entertainment

De rijkelijk bedeelde Kim Kardashian kwam gisteren tijdens de uitreiking van de Hollywood Beauty Awards aanzetten in een jurk met een vrij zomers ontwerp. Dat de Kardashians niet vies zijn van een beetje aandacht, dat weten we ondertussen. Maar eh… Kimmy, is dit niet iets te gewaagd? Nee, natuurlijk niet. 

De jurk van Kim K. is afkomstig van ontwerper Thierry Mugler. Het gaat hier om een ‘vintage’ jurk. Eén of andere remake van een jurk die al bestond. Niet zo origineel als onze eigen Thierry dus. Die weet wel altijd te verrassen. Maakt verder ook niet zo heel veel uit. We zijn gewoon benieuwd naar de tetten van de realityster. Ja toch, laten we er niet omheen draaien. Mocht je nog afvragen hoe deze jongens er uit zien, dan geven deze foto’s het antwoord. Althans, ze zijn wel een beetje platgedrukt, maar voor de rest valt er nog weinig te fantaseren.

Kim Kardashian is niet bang

Eigenlijk is dit allemaal niet nieuw voor ons. Kim is niet bang om hier en daar wat van haar welgevormde lichaam te showen. Zo stond ze al eens in haar blote bips op de cover van Paper Magazine, ging ze naakt op instagram, reisde ze door de ruimte in lingerie en noem het allemaal maar op. Ook dook er een filmpje van haar op met Kanye West, maar daarvoor moet je zelf maar even wat speurwerk verrichten.

View this post on Instagram

. کیم کاردشیان ستاره 38 ساله ریالیتی شو با لباسی از برند Mugler به همراه کریس اپلتون آرایشگر موهای او در مراسم Hollywood Beauty Award @celebmagazine.ir

A post shared by سلبریتی نیوز (@celebmagazine.ir) on

View this post on Instagram

Prom night @kimkardashian @hollywoodbeautyawards

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Reageer op artikel:
Kim Kardashian showt haar voluptueuze lichaam in gewaagde jurk
Sluiten