Echte koffieliefhebbers moeten een kijkje nemen bij Personal Blend

Voor vele mensen is een bak, dampende zwarte koffie de holy grail van de ochtendroutine. Maar ga je voor voor een simpele senseo of ben je meer van het Italiaanse maatwerk? De echte liefhebbers moeten zeker eens kijken bij online platform Personal Blend.

De geur, de kick van de cafeïne en de voortreffelijke smaak. Koffie behoort tot de allerbeste dranken ter wereld. Net als bij wijn, verschilt de kwaliteit enorm. Je kan een lauw bakkie krijgen bij een aftands benzinestation uit de thermoskan, maar je kan ook een kopje high-end koffie krijgen van vers gemalen bonen die worden gemalen door een apparaat van 20.000 euro.

Kwaliteitskoffie

Als je houdt van kwaliteitskoffie dan tippen we je graag op het bestaan van online platform Personal Blend. Zij brengen de ambachtelijke Nederlandse koffiebranderijen samen op een plek waardoor jij nieuwe bijzondere koffie kan leren kennen. Vers, eerlijk en duurzaam bovendien, want de boeren krijgen een goede prijs voor hun werk.

Laten we eerlijk tegen elkaar zijn: echte topkoffie ga je niet in de supermarkt vinden, maar daarvoor moet je bij de branderijen zijn. In totaal zijn er nu zes branderijen aangesloten, maar er zit nog veel meer aan te komen. Zij bieden koffie aan uit dertien verschillende herkomstlanden. Daarbij kun je zelf een onderscheid maken op basis van branderij, branding, herkomst, verwerkingsproces, cafeïnevrij, soort, koffie-variëteit en provincie.

Personal Blend
Foto: Mike Kenneally / Unsplash

Koffieproeverij

Ook kun je een abonnement afsluiten. Je hebt vrije keuze uit het aanbod en kunt dit abonnement op ieder moment aanpassen. Een mooie manier om veel verschillende koffie te proberen. Een soort koffieproeverij in abonnementsvorm dus, waarbij je de lekkerste lekker in je mandje houdt.

Bijkomend voordeel is dat je flink wat geld bespaart. Als je normaal gesproken bij drie verschillende branderijen koffie zou bestellen, dan zou je ook drie keer verzendkosten betalen. Dat probleem heb je niet bij Personal Blend. Daar bestel je die drie pakjes gewoon in een keer.

Pro

Als je eens verder wil kijken dan de supermarkt en de wereld van de ambachtelijke koffie verder wil ontdekken, dan weet je waar je moet zijn. Nog niet zoveel verstand, maar wel passie? Bij personalblendprofessional.nl geven ze advies, kun je een goede machine kopen met service en onderhoud en heb je een ruim aanbod aan ambachtelijke koffie. Mocht de koffie op je werk niet te zuipen zijn, dan kun je hen ook inschakelen. Proost!

Reageer op artikel:
Echte koffieliefhebbers moeten een kijkje nemen bij Personal Blend
Sluiten