Dit zijn de kleuren waarmee je er deze herfst/winter fashionable bijloopt

Onze huisstyliste Lise heeft de trends er op na gekeken en als je er een beetje fashionable bij wil lopen de komende koude maanden, dan mag er wat kleur worden toegevoegd aan je garderobe. Zij heeft de zes kleuren uitgekozen die het helemaal zijn deze herfst/winter. Doe er je voordeel mee. 

https://www.instagram.com/p/B3byY1Doybh/

Oranje – tiger orange

Dit is een heldere oranje kleur die je mooi kan combineren met blauwtinten, groentinten, roze, crème, beige en zwart.

Bij jou staat deze kleur:
Ogen: groen, bruin, donkerbruin en hazelnoot bruin
Haarkleur: donkerblond, kastanje bruin en donkerbruin
Lise: Is het niet de kleur voor jou, dan kan je de kleur evengoed dragen, maar dan liever niet dichtbij je gezicht. Denk aan een geruit overhemd waar deze kleur in verwerkt zit (o.a. te koop bij het merk Minimum) of een werkje met deze kleur in je sokken.

https://www.instagram.com/p/B3bymcAIeUJ/

Bruin

Een donkere chocolade bruine kleur. Mooi te combineren met blauwtinten, grijstinten, cognac bruin, oranje bruin, donker oranje/geel, bordeauxrood en roze tinten.

Bij jou staat deze kleur:
Ogen: blauw, groen, bruin en hazelnoot bruin
Haarkleur: asblond, donkerblond, licht tot donker bruin, rood en koper rood
Lise: Is het niet de kleur voor jou, dan kan je de kleur evengoed dragen, maar liever niet bij je gezicht. Denk aan donkerbruine schoenen zoals veterboots, brogues of andere veterschoenen die passen bij het seizoen.

https://www.instagram.com/p/B3byuycoitw/

Bordeaux rood

Mooi te combineren met grijstinten, beige, cognac bruin tot donkerbruin, chili peper rood, rood/roze en lichtroze tinten, donkerblauw, violettinten en groentinten.

Bij jou staat deze kleur:
Ogen: blauw, groen, bruin, hazelnootbruin
Haarkleur: asblond, donkerbruin, zwart bruin
Lise: Is het niet de kleur voor jou, dan kan je de kleur evengoed dragen, maar dan liever niet dichtbij je gezicht. Een toffe broek voor deze tijd is een donkerrode chino. Draag er een blauwe trui bij of smart casual met een lichtblauw overhemd en een donkerblauwe blazer. Hier kan je donkerbruine of donkerblauwe schoenen bij combineren.

https://www.instagram.com/p/B3by4FWooqt/

Grijs/blauw –  bluestone

Het is een lichtblauwe kleur met een grijze/groene ondertoon. Mooi te combineren met grijstinten, rozetinten, donkerblauw en denim blauw, geel/bruin, donkerbruin, bordeauxrood, en donkergroen.

Bij jou staat deze kleur:
Ogen: blauw, groen en bruin
Haarkleur: asblond , donkerblond en donkerbruin
Lise: Is het niet de kleur voor jou, dan kan je de kleur evengoed dragen, maar dan liever niet dichtbij je gezicht. Bijvoorbeeld door er een donkerblauwe of donkergroen colbert overheen te dragen. Je kan deze kleur ook in een jeans opzoeken en vervolgens combineren met een donkergrijze trui of een donkerblauw overhemd.

https://www.instagram.com/p/B3bzDc6IO19/

Blauw (Galaxy) – sterrenhemel blauw

Mooi te combineren met grijstinten, créme en beige, rozetinten, geel/oranje tinten, licht tot donkerblauw, violettinten en donkergroen.

Bij jou staat deze kleur:
Ogen: blauw, groen, bruin en hazelnoot bruin
Haarkleur: asblond, donkerblond, bruin en bijna zwart tot donkerbruin
Lise: Een kleur die vrijwel iedereen staat. Hoe je deze blauwe kleur wilt dragen kan je afstemmen op het kleurenpalet hierboven geschreven. Stem bijvoorbeeld deze kleur blauw af op je haarkleur. Heb je koperrood haar dan kan het tof zijn om ook deze kleur in je kleding terug te laten komen. Combineer bijvoorbeeld een blauwe trui bij een roestbruine broek.

https://www.instagram.com/p/B3bzKjNoJRy/

Groen (Eden) – Diep groene bos kleur

Mooi te combineren met blauwtinten, grijs, oranje tinten, beige/crème en roze of chili peper rood.

Bij jou staat deze kleur:
Ogen: blauw, groen, bruin en hazelnoot bruin
Haarkleur: asblond, donkerblond, bruin, koperrood en bijna zwart tot donkerbruin
Lise:Een kleur die vrijwel iedereen staat, maar niet iedereen draagt graag groen. Sommige vinden dit meer een kleur voor de natuur, dan is dit geen kleur voor jou en dan zou ik deze kleur lekker aan je voorbij laten gaan.

Wie is Lise?

Lise Teeuwise is stylist van beroep. Zo werkt ze onder andere als stylist voor Zalon by Zalando. Ze maakt niet alleen mensen mooier door hen de juiste kleding aan te meten, maar je kan haar ook inhuren voor compleet interieuradvies. Van woning tot werkplek en van kantoor tot horecazaak. Interesse?  Volg haar op Instagram en check haar website via liseteeuwisse.nl. For sure dat ze jou kan helpen!

Stijltips
Reageer op artikel:
Dit zijn de kleuren waarmee je er deze herfst/winter fashionable bijloopt
Sluiten