Fris de zomer in met Kith’s kleurrijke adidas sneakers

Met de zomer om de hoek, bereiden we ons graag voor met een paar verse stappers. Komt dat even goed uit, want Kith serveert een aantal zomerse variaties op de klassieke adidas sneakers, waaronder de Samba, Gazelle Indoor en Handball Spezial – de ultieme favorieten van het moment. Deze nieuwe collectie biedt ook seizoensgebonden versies van de adidas AS350, Handball Top en Indoor Super sneakers.

Het multifunctionele lifestylemerk afkomstig uit New York weet ons weer met een nieuwe samenwerking te verbluffen die zij toe kunnen voegen aan hun scala van premium producten. Deze wil je zeker terugzien in jouw schoenenrek.

De constructie

De adidas sneakers van Kith hebben luxueuze suède-achtige texturen voor hun bovendelen. Om specifiek te zijn, zijn ze gemaakt van topkwaliteit nubuck. De crèmekleurige materialen zijn versierd met prachtige pasteltinten zoals lichtpaars, ijsblauw en muntgroen – wat leidt tot een behoorlijk kleurrijk pakketje adidas sneakers. Lekker de stijlen met lichte outfitjes die we in de zomer maar al te graag dragen. Komt dat bruine kleurtje nog lekkerder uit. Tot slot, strooit Kith wat vergulde co-branding over elke adidas sneaker, waardoor er nog een vleugje luxe wordt toegevoegd aan de al premium sneakers. Dat is het eigenlijk wel zo’n beetje. Dit keer geen grove platforms, gewoon puur adidas-iconen op de Kith-manier.

Foto’s: Kith

Kith

Ronnie Fieg, oprichter van Kith, weet hoe hij goede zomerschoenen moet leveren, zoals hij eerder heeft laten zien met zijn zomercollecties. Deze nieuwste zomercollectie houdt de Kith-traditie hoog. Voor wie op zoek is naar adidas sneakers die klaar zijn voor de zomer, heeft Kith je gedekt. De adidas schoenen van het merk zijn beschikbaar vanaf 13 mei op de website en app van Kith. Fans kunnen de pastel sneakers ook scoren in de winkels van Kith, dat betekent dan wel een tripje New York of Parijs.

Foto’s: Kith

Reacties 0
Reageer op artikel:
Fris de zomer in met Kith’s kleurrijke adidas sneakers
Sluiten