Kira Winona is de bloedhete vriendin van David Neres

Redactie 19 sep 2018 Girls

Vanavond opent Ajax het kampioenenbal tegen AEK Athene en een van de potentiële uitblinkers is de Braziliaans David Neres. De aanvaller steekt dit seizoen in bloedvorm en wij denken te weten aan wie hij dat goede humeur te danken heeft: Kira Winona.

Hij kijkt uit zijn ogen alsof hij elke ochtend twee gram white widow bij z’n cornflakes flikkert, maar dat hij z’n ogen wel open staan blijkt wel uit het uiterlijk van zijn vriendin Kira Winona. Afkomstig uit Duitsland, woonachtig in Londen en dankzij David nu dus ook regelmatig in Amsterdam te vinden.

Kira Winona vriendin David Neres
Foto: Instagram Kira Winona

Fitnessinstructrice

We kunnen niet anders dan kudo’s geven voor zijn verovering. Van de Braziliaanse sloppenwijk van São Paulo in een klap door naar de mooiste vriendin van de Eredivisie. Netjes gedaan jongen! In het dagelijks leven is Kira Winona fitnessinstructrice en dat is aan haar lichaam af te zien. Potverdikkie, wat een lichaam.

Kira heeft de aanpassing van Neres ook wat makkelijker gemaakt, want in het begin moest hij nog een beetje wennen. “Momenteel voelt het nog een beetje onwennig en voel ik me een beetje eenzaam. Ik vermaak me met FIFA spelen en ik slaap heel veel”, zei hij toen hij net in Amsterdam was. Wij vermoedden dat hij z’n handen nu op een andere manier gebruikt dan voor een controller.

Kira Winona vriendin David Neres
Foto: Instagram Kira Winona

Trainer blij met Kira Winona

Ook trainer Ten Hag is logischerwijs in zijn nopjes met Kira Winona. Heeft hij ook wat om naar te gluren als het spel even stil ligt vanwege een blessurebehandeling natuurlijk. “David steekt heel veel energie in zijn Engelse les. En inmiddels heeft hij een Duitse vriendin, dat helpt ook. Daardoor spreekt hij nog meer Engels en zelfs wat Duits.” Bijkomend voordeel van zo’n vriendin. Dus ja, we zijn nog steeds dol op de vriendin van Nicolai Jorgensen en ook Mikky Kiemeney, het meisje van ploeggenoot Frenkie de Jong zit in ons hart, maar onze nieuwe Eredivisie-favoriet is toch echt de chick van David Neres.

Kira Winona vriendin David Neres
Foto: Dave Blake / Instagram
Kira Winona vriendin David Neres
Foto: Tatiana Katkova / Instagram
Kira Winona vriendin David Neres
Foto: Dave Blake / Instagram

Hier kun je Kira Winona volgen op Instagram.

Reageer op artikel:
Kira Winona is de bloedhete vriendin van David Neres
Sluiten