Kim Feenstra schittert in prachtige fotoshoot voor start van de FHM500-verkiezing

Jaja, ons jaarlijkse paradepaardje is terug! Vandaag start in samenwerking met onze vrienden van TABAC Fragrances de FHM500-verkiezing van 2022. We openen gelijk met een knaller, want we hebben Kim Feenstra gestrikt voor een fantastische fotoshoot. Zoals je van ons gewend bent, hoort daar een formidabele video bij.

Elk jaar struint de redactie weer stad en land af om aantrekkelijke, opvallende en getalenteerde vrouwen te benaderen voor ons jaarlijkse hoogtepunt. Dit jaar hebben we een speciaal thema aan de FHM500 gekoppeld: Women in Control. Hiermee willen we benadrukken dat vrouwen zelf bepalen hoe zij zichzelf portretteren en dus ook of ze meedoen aan de FHM500. Voor het zevende jaar op rij vieren we de schoonheid van de vrouw in samenwerking met TABAC Fragrances. Onze hoofdredacteur Chris Riemens verwoordt het als volgt: ‘’Niet om vrouwen neer te zetten als lustobject, maar omdat ze prachtige, krachtige, lieve en fijne wezens zijn die voor een blosje zorgen op de wangen van het leven. En dat zij zichzelf op zo’n weergaloze wijze willen laten portretteren in de FHM500, dat moeten we vooral ontzettend blijven koesteren.’’

Kim Feenstra in FHM500

Voorgaande jaren werd de FHM500 campagne afgetrapt met beroemdheden als Katja Schuurman, Yolanthe Cabau en Victoria Koblenko. Dit jaar hebben we Kim Feenstra weten te strikken voor een prikkelende fotoshoot. FHM en Kim hebben een bijzondere band opgebouwd door de jaren heen. Zo stond ze op de cover van onze honderdste editie en was ze in 2016 de winnares van de FHM500, bij de comeback van de lijst. Kim: “FHM en ik hebben een bijzondere band met elkaar. Toen ik nog wat jonger was, keek ik best wel op naar FHM. ‘Als je in dat blad staat, dan heb je het als bekende vrouw in Nederland gemaakt. Dan word je gezien als een zelfverzekerde, stoere en sexy vrouw’, dacht ik. Misschien dat ik in een andere league zou vallen omdat ik nu moeder ben, maar ik ben blij dat ik er nog steeds toe doe.”

Video

En of ze er nog steeds toe doet! Kim is hotter than ever. Dat bewijst onderstaande video wel. Bij dezen verklaren we de FHM500 voor geopend! Stemmen op jouw favoriet kan vanaf nu tot en met 20 mei op FHM500.nl. Let’s go!

 

Reageer op artikel:
Kim Feenstra schittert in prachtige fotoshoot voor start van de FHM500-verkiezing
Sluiten