KFC onthult haar nieuwste kip-donut burger

redactie 18 Sep 2019 Entertainment

We kunnen weer gaan bunkeren want de koning van de gefrituurde kip komt met een bomb-ass burgâhh. De burger is opgedekt met wat heerlijke elementen namelijk Kip en Donuts en natuurlijk het sausie. De combinatie schrikt ons in ieder geval niet af. Wij gaan zeker ons volproppen met dit burgertje!

Een tegenvaller

Jammer genoeg moeten we wel nog zien of dit appetijtelijk snackie naar Nederland komt. KFC maakt namelijk bekend dat ‘ie op dit moment alleen in Amerika te verkrijgen is. In Norfolk, Richmond, Pittsburgh en Virgina om precies te zijn. Als je nou echt hunkert naar de special limited burger is er nog altijd de optie om een vliegticket te boeken. Een ticket naar Norfolk is maar een klein bedrag. Zo ga je voor 1724 euries naar je favo kip tent met misschien wel je favo burger. Goede investering, niet?

But most important

Natuurlijk wil jij de prijs weten. Je kunt de burger krijgen voor maar 5,50 Amerikaanse dollars maar dan heb je een donut. Ey, daar gaan wij niet mee akkoord, wij willen er twee! Voor dus 2 donuts met een krokant kippie ben je 7,50 dollars kwijt. Maar daar blijft het niet bij want KFC is KFC niet als ze nog een extra variant hebben, zo kan je hem ook bestellen in de vorm van een sandwich. Een dikke plus voor de kip tent.

Reageer op artikel:
KFC onthult haar nieuwste kip-donut burger
Sluiten