Kevin McCallister is weer Home Alone in geniale video

redactie 20 dec 2018 Entertainment

Het is bijna een jaarlijkse traditie geworden om tijdens de kerst de films van Home Alone te gaan kijken. Ieder jaar zijn ze wel weer op tv, tot vervelends toe. Het blijven toch onvervalste classics, hoewel ook wij ze tot in de details kunnen dromen. In deze video van Google kroop Macaulay Culkin opnieuw in de huid van Kevin McCallister.

Hij is inmiddels 38 jaar (ja, nu voel je je opeens oud hè?). Google nam een reclamespotje op met de jeugdheld en we zien een aantal iconische scenes uit de film voorbijkomen, maar dan wel in een nieuw jasje. Kevin is flink gemoderniseerd, want je we leven nu wel in 2018, niet meer in 1990. Wedden dat we deze film tijdens de kerst van 2057 nog aan het kijken zijn?

Macaulay is Back on track

Het ging een tijdje niet zo lekker met Macaulay Culkin, gelukkig is de acteur inmiddels afgekickt van zijn  alcohol- en heroïneverslaving. Hij is weer hartstikke back en da’s mooi om te zien. Laten we tijdens de kerst maar weer de Home Alone-films gaan kijken, traditie is traditie. Hoewel wij vooral de eerste twee films het beste blijven vinden, de films met de andere acteurs zijn niet zo heel best.

Reageer op artikel:
Kevin McCallister is weer Home Alone in geniale video
Sluiten