Je kan nu kerstlichtjes kopen om je baard mee op te fleuren

redactie 19 nov 2018 Entertainment

Kerst komt eraan! De eerste kerstbomen duiken hier en daar al op, je hebt de eerste chocoladekerstkransjes al in je bek gepropt en All I want for Christmas stiekem al aangezet. Om nog een extra dimensie aan dit heidense feest toe te voegen kun je nu kerstlichtjes voor in je baard kopen.

Trek die foute kersttrui maar uit de mottenballen. Als finishing touch doe je een bende kerstlichtjes in je baard. Zo ben je de mooiste kerstboom ever. Hoewel het er misschien wel een beetje gek uitziet, maar een trend moet ergens beginnen toch? Ineens geeft je hippe baard licht. Mocht je geen baard hebben, tja… dan kun je deze altijd nog cadeau doen aan je broer die wel een baard heeft. Of je doet ze gewoon in je haar. Met kerstmis is alles mogelijk.

kerstlichtjes baard
Foto: Amazon

Een volle baard

Je hebt wel een volle baard nodig voor deze lampies, met een geiten-sik ga jij het niet redden. De batterij moet je namelijk ergens achter je baard clippen. Je kan ook de kleur van de lampjes veranderen, hoe mooi is dat? Het lichtsnoer van 90 centimeter bevat 18 nano LED lampjes die je pijnloos in je baard kan doen. Het zit best wel chill want de lichtjes zijn vet klein.

Kerstballen in je baard

Hoewel de lichtjes niet warm worden, kun je ze beter niet buiten dragen wanneer het regent, want dan gaat het een schokkend kerstfeest worden. Auwtsj. Je kan de baardlampjes online bestellen via Amazon voor een slordige 10 pond. Ze verkopen trouwens ook kerstballen in allerlei kleuren voor in je baard. Zo is de levende kerstboom helemaal compleet. Nou alleen nog zorgen dat je schoonfamilie je niet gaat aftuigen rond oud en nieuw.

Kerstlichtjes baard
Foto: Amazon

Wil je meer inspiratie en toffe tips voor jouw baard? Volg onze vrienden van Tabac op Instagram.

View this post on Instagram

Tattoo inspiration, anyone? #barber #tattoo #barbershop #inkt #shaving #tattooinspiration

A post shared by Tabac Fragrances (@tabacfragrancesnl) on

Ladbible

Reageer op artikel:
Je kan nu kerstlichtjes kopen om je baard mee op te fleuren
Sluiten