Halle Berry joint John Wick 3 en viert dit met deze adembenemende sexy foto

Redactie 22 mei 2018 Girls

Als we nadenken over eeuwig mooie vrouwen, mag Halle Berry zeker niet ontbreken in dit rijtje. Al helemaal toen ze als Bondgirl uit water paradeerde alsof ze een engel was die God vanuit de Hemel had gestuurd. Actricewerk is Halle dus zeker niet vies van. Een rol in John Wick 3 is dus niet echt een verassing. Viert ze tevens ook goed.

De vorige twee films van John Wick, stonden we al versteld van de sterke vrouwenrollen. Een voor een waren de actrices uit het perfecte hout gesneden en dus moet het met Halle Berry helemaal goedkomen. Halle gaat de rol vertolken van Sofia. Een huurmoordenaar van de onderwereld. Dat wordt  procent genieten geblazen. De sexy look wordt dan vervangen met een beetje vuil en daar zijn wij niet vies van.

Katsjing!

Halle Berry was zo enthousiast over haar rol, dat ze ook nog eens een puike foto plaats op haar Instagram. Zijn wij ook helemaal blij mee. Kijk, een eindbaas als Keanu Reeves die de rol van John Wick vertolkt, in combinatie met een Bondgirl. Katsjing! Goud is het, goud! Een film waarin alles in gort geslagen kan worden plus een hele knappe dame.  Succes gegarandeerd! De derde film is op 17 mei 2019 in de bios te zien.

I am Sofia ? #johnwick3 @rikerbrothers

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Sometimes the universe puts us in places where our souls most need to be in order to see more clearly. So grateful to be here!

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Reageer op artikel:
Halle Berry joint John Wick 3 en viert dit met deze adembenemende sexy foto
Sluiten