Katja Schuurman ligt topless in de branding en dat is dik in orde

Redactie 10 okt 2018 Girls

Och, Katja Schuurman. Droomvrouw in al haar vezels. Ze telt inmiddels 43 lentes, maar dat is nauwelijks aan haar te zien. Kijk maar eens naar de foto die ze op Insta slingerde.

Liggend in de branding in kristalhelder water, haar haren nat en zonder bikinitopje aan kijkt ze lachend in de camera. ‘Als een krab in het water’, staat erbij. Verdomd lekkere surimi als je het ons vraagt.

View this post on Instagram

‘Als een krab in het water’ #katjawashier #travel

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman) on

Geheim van Katja

We willen zeker niet te veel op haar leeftijd foccusen, maar 43 jaar oud en nog altijd in topvorm. Wat is haar geheim? Dat weten wij, want dat vroegen wij tijdens ons interview met Katja voor de FHM500. “Ik ga niet heel vaak naar de sportschool. Yoga vind ik heel fijn, maar ik kan niet zeggen dat ik dat heel vaak doe. Ik heb het ook wel getroffen met mijn bouw. Verder probeer ik gedurende de dag bijvoorbeeld squats te doen terwijl ik de vaatwasmachine uitruim. Of ik doe tijdens het tandenpoetsen een paar oefeningetjes. Zo probeer ik sport in mijn dagelijkse leven te integreren, haha.”

Dus dames, je weet wat jullie te doen staat! Gewoon lekker de was doen, stofzuigen en de badkamer schrobben en tegelijkertijd een paar oefeningen erdoorheen knallen. Werkt als een tierelier, kijk maar naar Katja. In de tussentijd luisteren wij hieronder nog een keer naar de zwoele stem in de Favorieten van Katja. Mocht je daarna nog meer willen lezen en zien, check hier ons interview over de wanderlust van Katja.

Reageer op artikel:
Katja Schuurman ligt topless in de branding en dat is dik in orde
Sluiten