Dit kasteel in Frankrijk t.w.v. 1,7 miljoen euro staat te koop voor 12 euro

Redactie 5 jun 2018 Entertainment

Heb je altijd in je eigen kasteeltje willen chillen maar zit je een beetje krap bij kas? Een gekke Brit zet haar kasteel in Frankrijk voor maar 12 euro te koop. Ruth Philips is de trots eigenares van een prachtig kasteel in de Dordogne. Zij heeft besloten het prachtige stekkie te koop te zetten voor nog geen twee tientjes. Er zit echter wel een addertje onder het gras.

Het kasteel

Het huis bevat 9 slaapkamers, een groot zwembad en 12 hectare aan grond. Alles bij elkaar wordt het kasteel geschat op een bedrag van 1.7 miljoen euro. Dat is een mooi bedrag om zo in je schoot geworpen te krijgen.

Addertje onder het gras

Het is een winactie, je krijgt door met 12 euro mee te spelen kans om het kasteel te winnen. Er worden 500.000 kaarten verkocht wat de kans wat kleiner maakt dat jij uiteindelijk daar je biertjes drinkt op je troon. Ruth is een keiharde ondernemer die op deze manier veel meer geld voor haar kasteel vangt dan wanneer ze het normaal zou verkopen.

Ondernemer Ruth

Ze verkoopt 500.000 loten tegen een bedrag van 12 euro per stuk. Kun je gewoon met je creditcard afrekenen natuurlijk. Dat betekent dat ze een omzet maakt van 6 miljoen euro. Dat betekent dat ze een winst mee naar huis neemt van 4,3 miljoen euro, mooi bedrag. Daarnaast is het een promotie stunt voor haar eigen project genaamd ‘Eco Village Development Compagny’ dat zich inzet voor betaalbare woningen. Meteen een budget en promotie en dat allemaal door het verkopen van je kasteel een beetje te hypen.

Mocht dit alles jouw interesse gewekt hebben dan kan je hier meedoen. Voor meer foto’s van de ridderwoning kun je hier heengaan.

Foto: Mirror

Reageer op artikel:
Dit kasteel in Frankrijk t.w.v. 1,7 miljoen euro staat te koop voor 12 euro
Sluiten