The Karate Kid is back en het gevecht gaat door

redactie 16 apr 2019 Entertainment

De Karate Kid met Ralph Macchio als de karate kid en Mr. Miyagi als sensei is de bekende filmsensatie uit 1984. Nu is er dan eindelijk een vervolg van deze klassieker, met de originele cast: Cobra Kai. Deze serie is een YouTube Originals exclusive. Dat mag de pret echter niet drukken.

Het tweede seizoen van Cobra Kai, het vervolg van de Karate Kid, legt de focus op de, volgens fans, “enige echte” karate kid meester: de Cobra Kai Clan. In de klassieker van toen namen de twee verschillende clans het tegen elkaar op. Met Mr.Miyagi als leermeester nam Daniel LaRusso het op tegen de harde Johnny Lawrence van de Cobra Kai Clan. Volgens fans was de finale op een oneerlijke manier gewonnen.

De held met het gebroken been had de strijd gewonnen, maar gebruikte een illegale schoptechniek waardoor Daniel op de valreep won. Nu zijn ze iets ouder geworden, maar de vurigheid en strijdlust is sterker dan ooit. Mocht je jezelf afvragen waarom iedereen van de originele cast aanwezig is, behalve Mr. Miyagi zelf? Dat komt omdat Pat Morita, die de rol van Miyagi speelde, helaas in 2005 overleed. In de serie wordt hij uiteraard geëerd. Zie de trailer van Cobra Kai seizoen 2 trailer hier.

Reageer op artikel:
The Karate Kid is back en het gevecht gaat door
Sluiten