KangaRoos en Bobby’s Gin baren super dikke sneaker-baby

Twee toppers uit hun eigen scene slaan de handen ineen. De verwachtingen liggen dan natuurlijk hoog. Maar goed, ze stellen ons ook niet teleur en komen met een kneiter harde collab. Wij presenteren jullie de dikke sneaker van KangaRoos x Bobby’s Gin.

Het is niet gek als je je afvraagt hoe twee totaal verschillende merken toch één product weten te maken. Dat vroegen wij ons ook af, maar we kunnen je vertellen het resultaat is amazing! De twee smaakmakers presenteren een gelimiteerde unisex KangaRoos-sneaker met de kleur en geur van Bobby’s Gin. Schreven we nou geur? Ja, we schreven geur. Deze hippe patta’s ruiken niet naar fabriek, maar naar kruidnagel. Het signature ingrediënt van Bobby’s.

Samengevoegd

Het is mooi om te zien hoe de twee brands hun kenmerken hebben samengevoegd in het design van de sneaker. Het materiaal is een mix van hairy suède, premium mesh, nubuck en de beroemde, door NASA ontwikkelde, Dynacoil-zool in de colorway van Bobby’s Gin. De lichtbruine kleur van de patta symboliseert de fles van de gin, het donkerbruine de kruidnagel en blauw is de kleur van de gin. De kleur geel typeert de Pinang Raci. Dat is het kruidnagelmengsel en de groene kleur staat voor de jeneverfles. Net als de Gin is het kleurenpalet van de sneaker ook helemaal in balans!

Vakmanschap

Wat voor beide brands kenmerkend is, is hun liefde voor vakmanschap. Uiteraard is de liefde voor de ambacht ook in deze handgemaakte sneaker gestopt. De vraag naar deze gelimiteerde topper is dan ook groot, dus wees er snel bij. Bij aankoop van een paar krijg je niet alleen een paar schoenen, maar ook een Bobby’s Gin-mini om je dorst te lessen. De beauty’s zijn verkrijgbaar van maatje 36 tot maat 47.

Ben je er al van aan het dromen de show te stelen met deze beauty’s? Ze zijn exclusief te koop bij onder andere Patta (Amsterdam), Xander Franklin Store (Rotterdam) en sneakerbaas, voor 290 ekkies.

Reageer op artikel:
KangaRoos en Bobby’s Gin baren super dikke sneaker-baby
Sluiten