Kan gewoon: man gaat als hond door het leven

Redactie 10 mrt 2018 Entertainment

Ben je gek op honden en heb je jezelf altijd al afgevraagd hoe het toch is om een halsband om te hebben, te bijten op piepende speeltjes én te eten uit een voederbak? Ga voor de ultieme carrièreswitch en word hond. Een voorbeeld van zo’n menshond is Tom. Hij ontdekte dankzij zijn fetisj zijn dierlijke kant en verbrak zijn verloving met Rachel. Later begon hij ‘n homorelatie met Colin, zijn baasje. Yolo.

Tom ontdekte stukje bij beetje dat hij een hondman is. Hij sliep maar al te graag met een halsband om en had een fetisj voor de bijpassende kleding: lycra, rubber maar ook de gewone wielrenbroek. Op eBay kocht ‘ie een dalmatiër pak en een halsband in de dierenwinkel. Het besef van zijn bijzondere identiteit kwam er pas toen een man hem in een club aansprak: ,,Oh, dus jij bent zo’n hondman”.

Na het verbreken van zijn relatie was er wel ’n klein momentje van onrust. ,,Ik had een paniekmoment toen ik besefte dat een hond zonder halsband een zwerfhond is. Die hebben niemand die voor hen zorgt”, vertelt Tom. ,,Toen begon ik online te chatten met Colin en hij bood me aan voor me te zorgen. Het is triest om te zeggen, maar in mijn hart voel ik geen liefde voor Colin. Maar ik heb wel iemand die er is voor mij en daar ben ik gelukkig mee”.

Toch schuilt in elke menshond een persoon. Zijn hondenbestaan is slechts een deel van zijn identiteit en soms legt ‘ie zijn hondenpak voor maanden in de kast. Oke dan. Geef ons toch maar ‘t kantoor.

Foto’s: AD, VK Magazine, Channel 4

Reageer op artikel:
Kan gewoon: man gaat als hond door het leven
Sluiten