Juventus tekent exclusieve deal met PES en zit dus niet in FIFA 20

redactie 16 Jul 2019 Entertainment

Dat er een soort FIFA Street gedeelte in FIFA 20 zit, is weer een reden om het spel dit jaar gewoon weer aan te schaffen. Daar kwam ook nog eens bij dat El Sierd de nieuwe commentator is, mocht je nog twijfelen heeft dat je wellicht ook nog over de streep getrokken. Dan hebben we nu helaas wel slecht nieuws man, Juventus zit namelijk niet in de game. De Italiaanse kampioen heeft namelijk een exclusieve deal getekend met concurrent Pro Evolution Soccer.

Is dat even een partijtje verrot. Dit betekent dus dat het clublogo, de tenues, de teamnaam en het stadion niet in de nieuwe FIFA zit. Konami meldt vandaag namelijk dat zei, de makers van Pro Evolution Soccer, een exclusieve deal hebben met de Italiaanse kampioen. Dat betekent dus dat alle rechten bij PES liggen. Gelukkig behoudt FIFA wel de spelers dus hoef je Cristiano Ronaldo en Matthijs de Ligt niet te missen.

Piemonte Calcio

Piemonte Calcio. Wat? Kun je dat eten? Oplettende Serie A-fanaten zullen wel weten dat Calcio voetbal betekent in het Italiaans en Piemonte is blijkbaar de naam van de streek. Dus vanaf nu af aan speel je met Piemonte Calcio als je een paar doelpunten met Ronaldo wilt scoren. Normaal heb je juist in PES alleen maar gare clubnamen voor teams waar ze de rechten niet van hebben zoals Norh London (Arsenal), Merseyside Blue (Everton) en London FC (Chelsea). En dan hebben we de shirts nog niet eens gezien.

Reageer op artikel:
Juventus tekent exclusieve deal met PES en zit dus niet in FIFA 20
Sluiten