Sierd de Vos maakt officieel zijn debuut in FIFA 20

redactie 11 Jul 2019 Entertainment

Koekoek! Het is vanaf vandaag dan eindelijk officieel, Sierd de Vos is als commentator te horen in FIFA 20. Daar hintte hij al op met een Twitterbericht en nu is het nieuws dan ook officieel naar buiten gekomen. Oh ja, Jeroen Grueter is er ook bij betrokken. Hij is waarschijnlijk de nieuwe Youri Mulder, maar dat vinden wij toch net iets minder interessant. 

De geruchten gingen al een tijdje en nu deed Sierd gisteren zelf ook nog een duit in het zakje. Hij heeft het namelijk over: “94 opnamedagen tegenover vriend en collega in een studio met veel gemberthee is het donderdag, 11.00 u. in Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht eindelijk tijd voor GROOT NIEUWS.”

FIFA 20

Er zijn meestal twee kampen als het gaat om Sierd de Vos, namelijk de mensen die stukgaan om hem en de mensen die zich zwaar irriteren. Die gaan hun controller wellicht uit het raam gooien na de zoveelste koekoek, soooooow en goaaaal Atletiiiiii. Wij hopen ook vooral op een paar restaurant tips en een sneer naar Mino Raiola.

Evert ten Napel

De entree van Sierd en Jeroen betekent automatisch ook het afscheid van Evert ten Napel en Youri Mulder waar wij een haat-liefde verhouding mee hadden. Na duizenden keren ‘een schermutseling’ of ‘hij telde hem al’ word je gillend gek van het commentaar. We zijn dus wel weer toe aan wat frisse input bij FIFA 20. “We vonden het na vijftien jaar wel mooi geweest. Het is een pittige klus die ons ieder jaar veel tijd kostte”, legt Evert uit.

Reageer op artikel:
Sierd de Vos maakt officieel zijn debuut in FIFA 20
Sluiten