Justin Timberlake maakt langverwachte comeback en kondigt nieuw album aan

JT laat weer van zich horen en dat laten we uiteraard niet aan ons voorbijgaan. De grote baas heeft namelijk zojuist zijn nieuwste single gedropt: Selfish. Deze knaller is het allereerste voorproefje op zijn aankomende album Everything I Thought It Was die Timberlake 15 maart zal droppen.

Timberlake laat voor het eerst weer solo van zich horen sinds 2018, daar kunnen we ons alleen maar enorm op verheugen. The man himself heeft de plaat zelf geschreven en geproduceerd. Voor iedereen niet gelijk geen genoeg meer krijgt van JT of hem een beetje gemist heeft: hij releaset ook nog een video waar beelden van zowel voor als achter de schermen te zien zijn.

Selfish

Op 19 januari liet Justin Timberlake zijn nieuwe track Selfish voor het eerst horen in zijn hometown Memphis, Tennessee. Fans waren meteen hooked op de R&B-vibes. Op 31 januari geeft hij een show in Irving Plaza, New York.

Everything I Thought It Was wordt alweer het zesde studioalbum van de man die een leip trackrecord heeft van meer dan 23 miljard streams en views wereldwijd. Zijn laatste soloalbum, Man Of The Woods, dateert uit 2018. Het was dus wel weer eventjes tijd dat Justin zijn zangkunsten zou gaan showen aan zijn fans. Nummers zoals Mirrors zijn natuurlijk onvergetelijk voor elke muziekliefhebber, daar wachten we op.

Justin Timberlake

Timberlake, of ‘ie nu solo ging of als frontman van de legendarische *NSYNC de spotlight op zichzelf zette, met meer dan 54 miljoen verkochte solo-albums en nog eens ruim 70 miljoen met *NSYNC zijn dit waanzinnige cijfers. In de ‘00 schoot ‘ie uit de startblokken en was Justin gewoonweg niet te stoppen, om even het understatement van de eeuw eruit te gooien.

En dan heb je ook nog Justin’s leipe collectie van tien Grammy Awards. Twee van deze awards haalde hij binnen met Man Of The Woods en zijn debuutalbum Justified uit 2002. 15 maart dropt Justin zijn nieuwe album, de plaat Selfish is in ieder geval een heerlijk voorproefje.

Die hard Justin Timberlake-liefhebbers die het niet langer meer kunnen wachten kunnen het album hier pre-orderen.

Reageer op artikel:
Justin Timberlake maakt langverwachte comeback en kondigt nieuw album aan
Sluiten