Justin Timberlake maakt gruwelijke comeback met nieuw album ‘Everything I Thought It Was’

We hebben echt lang moeten wachten op het moment dat de popprins himself, Justin Timberlake, ons weer ging verwennen met nieuwe hits. Maar eindelijk is de dag aangebroken en dropt hij zijn nieuwe album ‘Everything I Thought It Was’.

Het is zijn eerste album in zes jaar, maar zoals het spreekwoord luidt: goede dingen komen voor wie wacht, is dan dit wel het moment. Een tijdje geleden gaf hij met zijn nummer Selfish al een voorproef. Inmiddels is de track meer dan 50 miljoen keer is beluisterd. Het nummer is een knaller, maar zijn nieuwe album overtreft ons nog boven verwachtingen.

Justin Timberlake

Voor wie het allemaal niet meer weten, begon Justin Timberlake eind jaren ’90 met de legendarische boyband *NSYNC. De groep scoorde verschillende grote hits, waaronder I Want You Back en Bye Bye Bye. Ook het iconische instant noodle-kapsel van Timberlake hebben we te danken aan die succesvolle periode. Justin Timberlake gaf ons dan ook een onverwachte verrassing op zijn album – hij dropte het nummer “Paradise” samen met *NSYNC. Dit mooie nummer brengt ook een nostalgisch gevoel met een emotionele twist. Om de fans te teasen, liet onze Justin gisteren tijdens het concert als verrassing de boyband optreden en het nieuwe nummer Paradise zingen.

@onairjake BITCHHHHH #nsync #justintimberlake ♬ original sound – jake updegraff 🤘🏻

Everything I Thought It Was

De megawinnaar van de Grammy Awards heeft met zijn zesde album een vleugje nostalgie toegevoegd, maar dan wel in een nieuw jasje. Zo maakt hij met het nummer, dat door Calvin Harris is geproduceerd, een uitstapje naar funk-pop. De tracks Fuckin’ Up the Disco en No Angels geven je meteen zin om naar de club te gaan en de dansvloer op te schudden.

Liefde, liefde en nog meer liefde

Nou ja, Justin zou gewoon geen Justin zijn als hij niet minstens 18 liedjes over liefde had, toch? Hij heeft zelfs een nummer gemaakt dat zeven minuten duurt en heet Technicolor. Als de popprins buiten zijn comfortzone experimenteert, kun je hem echt niet tegenhouden. Love & War is een van die nummers waarbij je denkt: “Hoe doet hij dat?” – hij laat het er nog makkelijk uitzien ook. In “My Favorite Drug” zie je gewoon voor je hoe hij over de vloer glijdt, als die onnavolgbare manoeuvre die Michael Jackson deed toen hij aan het moonwalken was. Nou, laten we zeggen dat we behoorlijk fan zijn van zijn nieuwe album.

 

Reageer op artikel:
Justin Timberlake maakt gruwelijke comeback met nieuw album ‘Everything I Thought It Was’
Sluiten