Justin Bieber’s wereldtour heeft hem ongelooflijk veel geld opgeleverd

Redactie 7 apr 2017 Entertainment

“Love him or hate him”, Justin verdient bakken met geld. Op piepjonge leeftijd brak hij de harten van tienermeiden van over heel de wereld en daar is het absoluut niet bij gebleven. Naast meisjesharten breken verzameld hij dollarbiljetten, en een hoop ook. Onlangs is bekend geworden dat hij via zijn huidige wereldtour al bijna $200 miljoen USD binnen heeft geharkt.

Justin Biebers World Tour Has Made An Absolutely Obscene Amount Of Money 1544 GettyImages 660379832

Volgens Billboard heeft Bieber tijdens zijn Purpose tour, genaamd naar zijn gelijknamige album, al meer dan 2.2 miljoen tickets verkocht in zijn bizarre tour waarin hij 122 landen bezoekt. Alleen al dit jaar heeft hij tien shows gespeeld en een absurde $40 miljoen mogen bijschrijven. En daar zitten de opbrengsten van zijn merchandise nog niet bij.

Zoals we weten loopt elke plek die de wereldster bezoekt over van hysterische crazed-up fans. Het is zelfs zo erg geworden dat Bieber tijdens zijn laatste bezoek in Sydney de fans heeft gesmeekt om te stoppen zich als wilde dieren te gedragen terwijl ze hem overrompelden toen hij van het restaurant naar zijn auto liep. “The more you guys scream and act like animals, the less we can have a conversation.”

Justin Biebers World Tour Has Made An Absolutely Obscene Amount Of Money 544 GettyImages 630752540

Dit komt vlak nadat hij al aankondigde niet meer op de foto te gaan met fans omdat ze hem als een beest in de dierentuin laten voelen. Een fan probeerde een selfie met de ster te maken door haar camera in z’n gezicht te duwen waarop Bieber reageerde: “it makes me feel sick”. Heftige dingen jochie maar dat hoort er nou eenmaal bij als ultra rijke popster.

Maar als fans aan je gezicht gaan zitten, sta je wat ons betreft in je recht om een beuk uit te delen.

Unilad

Reageer op artikel:
Justin Bieber’s wereldtour heeft hem ongelooflijk veel geld opgeleverd
Sluiten