Jubileumfilm van Friends gaat draaien in de Nederlandse bioscopen

redactie 20 Sep 2019 Entertainment

Friends, wat hebben we ervan kunnen genieten. We kunnen dat binnenkort weer gaan doen in de vorm van een film. Het wordt geen film die je normaal gesproken zou verwachten, maar eentje die bestaat uit een aantal iconische afleveringen, interviews met alle cast members en nooit eerder vertoond beeldmateriaal. Dit alles ter ere van het 25-jarige bestaan: Friends 25: The One With The 25th Anniversary.

 USA

Het is eigenlijk een beetje een verrassing want het er leek er sterk op dat dit vooral een groot feestje ging worden voor de Amerikanen. Maar thank god, de Nederlandse bioscoopketen Vue gaat de jubileumfilm ook in als z’n schoonheid draaien in hun zalen. Helemaal top! Er zijn in totaal tien seizoenen van de serie gemaakt, waarvan de laatste in uitkwam in 2004. We hebben het dus jarenlang moeten doen met het herkijken van de oude afleveringen, in de hoop dat er een vervolg zou komen. Onze gebeden zijn verhoord.

I’ll be there for youuu

Hoe dan ook: de afleveringen van Friends zijn volledig geremastered, waardoor we er ook van kunnen gaan genieten op het grote scherm. The One With The 25th Anniversary is op 20 oktober te aanschouwen in de Nederlandse bioscoopzalen. De kaartverkoop barst op vrijdag 20 september los, dus als jullie weer even een flinke nostalgie boost nodig hebben ben je daar op het juist adres. Hier wordt iedereen toch onmiddellijk blij van?

 

Reageer op artikel:
Jubileumfilm van Friends gaat draaien in de Nederlandse bioscopen
Sluiten