John Wick 3 wordt de grootste slachtpartij tot nu toe en houdt weg vrij voor vervolg

redactie 28 dec 2018 Entertainment

Wie is er geen fan van John Wick? De man die uit naam van z’n hondje een peloton bad guys van de aardbodem veegt. Hoewel Keanu Reeves in de eerste twee delen al tientallen mensen een enkeltje naar het hiernamaals heeft gegeven, zullen in John Wick 3 nog meer mensen van het leven beroofd worden. Dat heeft regisseur Chad Stahelski aangegeven.

Nog meer mensen die het loodje leggen. Meestal veroorzaakt door een loodje uit een van de pistolen uit het complete wapenarsenaal dat voorbijkomt in de films. Al kan voormalig huurmoordenaar John Wick ook prima met messen, potloden en z’n blote vuisten overweg. Beide vorige films waren al totale slachtpartijen, dus we zijn benieuwd op welke gruwelijke wijze Keanu Reeves dit wil gaan toppen in de aankomende film. In de eerste film uit de reeks werden namelijk al zo’n 80 man omgelegd. In John Wick 2 deden ze daar een schepje, zeg maar gerust hele grote mensenschep, bovenop.

In mei 2019 verschijnt John Wick 3 in de bioscoop. Neem effe een kladblokje en een pen mee zodat je de killstreak van John kan gaan zitten turven. Als je naar deze derde film gaat betekent dat waarschijnlijk dat je er, net als wij, geen genoeg van kan krijgen. Dat is mooi, want volgens de regisseur zit er nog meer aan te komen. Er komt namelijk sowieso een serie genaamd ‘The Continental’. In de films is dit de naam van de hotelketen waar criminelen vaak verblijven. Toch is er misschien meer dan dat. Chad Stahelski heeft namelijk al met Keanu zitten babbelen over een eventuele John Wick 4 of spin-offs van de filmreeks.

Geld in het laatje

Waar hangt dit vanaf dan? Nou, van jou en alle andere miljoenen kijkers. Zo’n film moet natuurlijk wel geld in het laatje brengen. Dat ging overigens bij de vorige twee films zeker niet slecht. De eerste film had namelijk een omzet van ruim 66 miljoen euro. Deel twee bracht maar liefst 149 miljoen euromunten op. Als de verdiensten in deze lijn blijven stijgen, kunnen we zeker nog meer van onze favoriete huurmoordenaar verwachten. Lekker kaartjes kopen dus.

Esquire.comMaxim.com

Reageer op artikel:
John Wick 3 wordt de grootste slachtpartij tot nu toe en houdt weg vrij voor vervolg
Sluiten