Alles wat we tot nu toe weten over John Wick 3

redactie 11 mrt 2019 Entertainment

Nog slechts een paar maandjes wachten, dan kunnen we eindelijk weer genieten van de nieuwste John Wick movie. De gruwelijke actiefilm komt op 16 mei uit en wij hebben alles wat er tot nu toe bekend is op een rijtje gezet. 

Waarom heet de film ‘Parabellum’?

De film zal officieel John Wick: Chapter 3 – Parabellum gaan heten en die titel geeft al gelijk de eerste hint weg. Keanu Reeves gaf namelijk in een interview aan dat deze titel afkomstig is van de Latijnse spreuk: ‘Si vis pacem, para bellum’. Dit staat voor ‘als je vrede wil, bereid je dan voor op oorlog’. We kunnen er dus op rekenen dat dit deel nog erger losgaat dan de vorige delen.

Deel drie krijgt nóg hogere kill count

In deel twee zagen we in 122 minuten film al 141 gasten sneuvelen door de meedogenloze John Wick, maar dit deel gooit er nog een schepje bovenop. Regisseur Chad Stahelski heeft namelijk toegegeven dat de kill count van deze film een stukje hoger gaat worden.

Halle Berry maakt haar opwachting

Halle Berry is met haar 52 jaar een stuk ouder dan dat ze eruit ziet en staat in deel drie aan de zijde van Keanu Reeves. Ze zal de rol van Sophia op zich nemen. Net als John Wick is zij een huurmoordenaar die van honden houdt. Bovendien kennen de twee elkaar al jarenlang. Het plot in de John Wick films was vaak slechts een goedkoop excuusje om zo veel mogelijk geweld over je heen te strooien, maar in deze film zal dus iets meer over het verleden uitgewerkt worden.

John Wick is op de vlucht

Na afloop van de tweede film werd er een premie van 14 miljoen dollar op het hoofd van John Wick gezet omdat hij Santino D’Antonio vermoordde. Hierdoor zal dus op de vlucht moeten. Dat is dan ook te zien aan de locaties waarop de film geschoten is: Spanje, Rusland en New York.

2.22 meter lange basketballer Boban Marjanovic heeft een bijrol

Dit feitje belooft alvast bijzondere beelden op te leveren. Wie de NBA volgt heeft de reusachtige Boban Marjanovic namelijk vast wel eens voorbij zien komen. De basketballer is zo lang dat hij zelfs in de NBA boven iedereen uittorent. Hij zal het in deel drie opnemen tegen John Wick.

Trailer

De trailer was al een tijdje uit. Daarover hebben we dan ook al eerder gepost op de site. Check deze eerste beelden hier als je het toen gemist hebt:

Reageer op artikel:
Alles wat we tot nu toe weten over John Wick 3
Sluiten