Joel Beukers is onze favoriete #fitgirl

Redactie 6 jan 2017 Entertainment

Iedereen knalt het nieuwe jaar de sportschool in om de goede voornemens waar te maken. We weten allemaal dondersgoed dat niemand écht de motivatie heeft om van de gym z’n tweede huis te maken. Toch willen we de sporters onder ons extra motivatie geven om door te zetten en die pure winst te behalen.


Op Facebook is Joel Beukers al aardig aan de weg aan het timmeren en zo is hij een tijdje geleden ook bij ons opgevallen. Deze baas breekt de sportschool af en gaat jouw helpen die chest helemaal kapot te maken en de eiwitshakes naar binnen te harken. Gelukkig houdt hij wel van lekker eten want we kunnen niet overleven op een berg sla en handje noten.

Joel woont eigenlijk in de sportschool en probeert jou ook zo ver te krijgen je armen te laten scheuren tijdens de trainingen. Pain = Gain. Dit doet hij met bijzonder veel overtuigingskracht en enthousiasme. Joel neemt zichzelf niet al te serieus en daar houden we van: succesvolle mannen met gevoel voor humor. Gebruik zijn fitnesstips om je door je sets heen te worstelen en probeer die maximale pomp te creëren.

Om in te komen en zijn trainingsschema te omarmen, maak kennis met Joel in deze heerlijke video waar wij heel hartelijk om moesten lachen.


Reageer op artikel:
Joel Beukers is onze favoriete #fitgirl
Sluiten