Als je op vakantie gaat of een verre reis gaat maken die je zelf heel erg tof vind dan wil je dat met andere mensen delen. Als de mensen jouw enthousiasme delen of zelfs enthousiaster dan jij zelf bent is dat leuk maar laten we wel wezen. Heel vaak komt dat niet voor en proeft het eerder naar jaloezie. Joanna Krupa heeft iets bedacht waardoor de mensen om jou heen blijer zijn dat jij op vakantie gaat dan jijzelf. Schiet gewoon wat naakte kiekjes. Waarschuwing: deze tactiek is niet voor iedereen weggelegd.

Real Housewives hottie Joanna Krupa is op vakantie geweest naar de Caribbean. Hartstikke leuk voor haar, nog leuker voor haar één miljoen volgers op Instagram waaronder wij dus. Op bewonderenswaardige manier omzeilt ze de anti-tepel regels van Instagram en voorziet ze ons tegelijkertijd van een ongekend hete foto inclusief epische side-boob.

Natuurlijk heeft Joanna nog meer fotootjes gemaakt en die willen we jullie zeker niet onthouden. Ze verbleef in het Sandals Resort en het wordt heel makkelijk jaloers te zijn op de bezoekers die daar verduren, helemaal wanneer er zo’n chick als Joanna rondloopt.

#joannakrupa 🔥

A post shared by Joanna Krupa (@joannakrupa) on

Bikini 👙season is all year round ❤️ #sundaymotivation 💋🌊

A post shared by Joanna Krupa (@joannakrupa) on