Verzoek van Jimmy Fallon om huwelijk fails levert een hoop hilariteit op

redactie 6 Jul 2019 Entertainment

Verzoekjes van Amerikaanse talkshow hosts leveren altijd mooie inzendingen op. We kunnen ons nog wel wat goede video’s herinneren van jankende kinderen die dachten dat hun ouders al hun Halloween snoep hadden opgegeten, dat hadden we te danken aan Jimmy Kimmel. Zijn collega en naamgenoot Jimmy Fallon vroeg aan zijn volgers op Twitter om hun ergste huwelijk fails te delen en dat levert een paar hilarische verhalen op.

Bij huwelijk fails kun je waarschijnlijk zelf al wel wat gênante situaties bedenken, maar geloof ons, de meeste verhalen gaan veel verder dan je fantasie aan kan. Van sommige verhalen gaan je tenen krom staan en de haren in je nek komen overeind, de ongemakkelijkheid druipt er namelijk vanaf.

Het gaat van jolige ooms die net iets te funny proberen te zijn in hun speech tot de meest cringy foto’s van de hoofdrolspelers van de bruiloft. Toch jammer als er iets misgaat op de dag die toch vooral leuk en mooi moet zijn, maar eerlijk gezegd geven sommige situaties een trouwdag misschien nog wel wat extra shine. Er komt in ieder geval nog een reden bij waardoor je die dag nooit van je leven zal vergeten.

 

 

Reageer op artikel:
Verzoek van Jimmy Fallon om huwelijk fails levert een hoop hilariteit op
Sluiten