The Big Bang Theory-acteur Jim Parsons is de best betaalde tv-acteur ter wereld

Het begint bijna flauw te worden. Dat Sheldon Cooper, oh sorry, Jim Parsons goed boert weten we nu inmiddels wel. Voor de vierde keer op rij is The Big Bang Theory-acteur de best betaalde tv-acteur van deze aardkloot. Het afgelopen jaar harkte de acteur zo’n 20,5 miljoen dollar binnen, da’s zo’n 18 miljoen euro. Daar kun je behoorlijk wat kratten pils van halen.

Zijn collega-acteurs doen het overigens ook niet verkeerd. Johnny Galecki (Leonard Hofstadt) eindigde tweede met 19,3 miljoen dollar, Kunal Nayyar (Rajesh Koothrappali) en Simon Helberg (Howard Wolowitz) staan gezellig saampjes op plek drie met ieder 18,2 miljoen.

Nog een extra seizoen

The Big Bang Theory is een van de succesvolste series van de afgelopen jaren. In 2007 begon het avontuur van onze favoriete geeks en hun blonde buurvrouw Penny. Het twaalfde seizoen van de serie is inmiddels begonnen, eerder werd aangekondigd dat dat het laatste seizoen van de serie zal zijn. Hoewel Kelly Kahl van CBS dit afgelopen zomer zei: “Wij geloven niet dat dit het laatste seizoen is.We zitten midden in voorbereidende gesprekken met Warner Bros. om de show te verlengen.” Wij gunnen het Jim Parsons natuurlijk ook om volgend jaar weer op 1 te staan. Dat is een positie die je niet snel kwijt wilt raken. Hoewel er ook bronnen zijn die beweren dat Jim niet meer verder wil gaan met de serie. Hopelijk zal de toekomst ons het antwoord snel geven. Wij leggen wel een kaartje voor je op.

Mansion

Jimmieboy spendeert zijn geld in ieder geval aan mooie dingetjes, als we deze video mogen geloven. Wat een zieke mansion zeg. Hoewel Sheldon geen rijbewijs heeft, heeft de acteur in real life zeker wel een rijbewijs. Wij tellen 9 auto’s. Hij geef niet alleen maar geld uit voor zichzelf, zo heeft hij zich de afgelopen jaren ingezet voor meerdere goede doelen. Wat een goede lobbes is Jim toch ook!

https://www.youtube.com/watch?v=rM4VDgf-WTU

 

Reageer op artikel:
The Big Bang Theory-acteur Jim Parsons is de best betaalde tv-acteur ter wereld
Sluiten