Jennifer Lopez paaldanst in trailer van nieuwe sexy misdaadfilm Hustlers

redactie 17 Jul 2019 Entertainment

Ja gasten, daar zijn we weer met goed filmnieuws, want niemand minder dan Jennifer Lopez heeft een hoofdrol te pakken. Ze heeft een rol veroverd in de nieuwe film Hustlers. De film gaat over paaldanseressen die het zat zijn te weinig geld te verdienen en daarom hun rijke klanten gaan oplichten. Een paaldansende J.Lo? Laat mar komen! 

Over Hustlers

De Amerikaanse misdaad komedie-drama film (lekker breed gepositioneerd) is geschreven en geregisseerd door Lorene Scafaria. Het verhaal is gebaseerd op het artikel The Hustlers at Scores van Jessica Pressler. Daarin beschrijft Pressler hoe een groepje slimme, seniore strippers veel geld wist te verdienen bij zakenmannen van Wall Street. Het verhaal speelt zich af in de nasleep van de financiële crisis. J.Lo is de leider van het groepje paaldanseressen in de film. Haar kunsten laat ze gelijk al zien in de allereerste trailer van de Hutslers. Voor Jennifer is dit haar eerste filmrol sinds 2015.

Strippers

Als je nog niet overtuigd bent van het verhaal, dan word je dit wel door de cast. Naast Jennifer schitteren bijvoorbeeld Cardi B, Lili Reinhart, Constance Wu, Julia Stiles, en Keke Palmer in film. Een film over strippers betekent dus dat er waarschijnlijk gestript gaat worden door de beroemdheden in de film. Nu weten we natuurlijk dat Cardi B vroeger echt een stripper was, dus bij haar zal de performance wel goed zitten. Helaas weten we alleen nog niet hoe bloot Jennie gaat zijn in de film. Maar als het in de stijl wordt van deze jurk of dit badpak dan komt het wel goed. Hustlers is vanaf 19 september te checken in de Nederlandse bioscopen.

Reageer op artikel:
Jennifer Lopez paaldanst in trailer van nieuwe sexy misdaadfilm Hustlers
Sluiten