Jennifer Lopez kruipt in de rol van drugsbazin in film The Godmother

redactie 26 Jul 2019 Entertainment

Jennifer Lopez is lekker bezig. Afgelopen week blies ze 50 kaarsjes uit en binnenkort draait de film Hustler in de bioscoop waarin ze een stripper speelt. Het lijkt erop alsof de actrice nog lang niet aan een pensioen denkt, want ze pakt gewoon lekker door.  

Jenny from the Block kruipt voor haar nieuwe uitdaging in een hele andere rol. Ze gaat een drugsbazin spelen in de film The Godmother. Niet alleen laat ze haar acteerkunsten weer zien, maar ze gaat ook aan de slag als producent van de film. De mogelijkheid is er zelfs dat ze haar regiedebuut gaat maken. Jennifer hoefde niet lang na te denken toen ze de rol aangeboden kreeg. “Ik was altijd al gefascineerd door het verhaal van Griselda Blanco en greep de mogelijkheid om haar te spelen dan ook direct aan. Ze heeft alles wat je zoekt in een dynamisch personage om een verhaal te vertellen; berucht, ambitieus, achterbaks en koud”, vertelt J.Lo.

The Godmother draait om het levensverhaal van drugsbazin Griselda Blanco. Het verhaal is al eens eerder verfilmd in de film Cocaine Godmother. Hierin had Catherine Zeta-Jones de hoofdrol. Wij twijfelen niet aan het feit dat Jenny de rol goed gaat vertolken. Met een nickname als Jenny from the Block moet het vast goed komen.

 

Reageer op artikel:
Jennifer Lopez kruipt in de rol van drugsbazin in film The Godmother
Sluiten