Maak met deze dikke Jeep Wrangler Terminator ieder bos onveilig

Redactie 16 apr 2018 Entertainment

Hou je een beetje van pure kracht en een uitstraling die nog stoerder is dan Rico Verhoeven, dan zit je heerlijk gebakken met deze Jeep Wrangler Terminator. Het is de tweede versie van de Terminator en de facelift is nogal goed uit de verf gekomen.

De bolide onder de jeeps heeft nu een extreem gevaarlijke uitstraling gekregen en draagt de naam Terminator nu ook met meer eer. Volgens de makers, KAO Auto Styling uit Las Vegas, roept ‘ie the-get-the-f*ck-out-my-way uitstraling op. Daar hebben ze in Las Vegas helemaal gelijk in.

Maximale vering

Je wordt spontaan bang als dit monster je voorbij zoemt op de A2. Komt natuurlijk niet alleen door de uitstraling, maar ook wat er onder de motorkap zit verstopt. Daar zit namelijk een 3.6 liter motor met 6 cilinders verstopt. Aan overzicht ook geen gebrek, want met ‘ie rijdt op 24-inch wielen. Je kijkt over iedereen heen en kunt daarna meteen de eerste afslag pakken om het dichtstbijzijnde bos onveilig te maken. De veren voelt namelijk heerlijk aan. We kunnen helaas geen prijsje achterhalen, maar dat je hier een fors bedrag gaat neerleggen, dat is een zekerheidje. Niet zo erg toch voor dit soort geweld?

Reageer op artikel:
Maak met deze dikke Jeep Wrangler Terminator ieder bos onveilig
Sluiten